12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Új és friss: ilyen lett az egyik legnépszerűbb sneaker!

 

 

Ha azt gondoltunk, hogy idén már nem tudnak minket meglepni sneaker fronton, akkor hatalmasat tévedtünk. A gyártók ebben az évben sem feledkeztek meg a sneakerheadekről, akik már alig várták, hogy egy tényleg különleges, friss és egyedi lépőt vásárolhassanak erre a szezonra. 

 

Ebben a cikkben a legújabb és legfrissebb surranót mutatjuk be. 

 

A korábbi sikerek

 

Több mint tíz év telt el azóta, hogy megjelentek az első igazán népszerű sneakerek. Egy igazán mutatós szín ugyanis mindenki szívét megdobogtatja, főleg azét, aki amúgy is kedveli a különleges színállásokat. 

 

A fekete és a sárga szín most ismét találkozott, köszönhetően a True to Sole-ban is kapható Air Jordan 4 “Thunder”-nek. Az első változat 2012-ben jelent meg, ami szinte azonnal népszerűvé vált, hála a TPE-hálónak és a nubuk felsőrésznek. Bár hozzá kell tenni, hogy még ennél is jobban vissza kell mennünk a múltban, hiszen maga a design, ugyanezekkel a színekkel még 2006-ban debütált. Elődök tehát akadnak, így nem csoda, hogy a brand maradt ennél a színállásnál és kollekciónál, amit idénre ismét egy kicsit feldobtak. 

 

Mi az Air Jordan 4 valódi története?

 

Sokakat meglepetésként ért anno, amikor az Air Jordan 4 limitált kiadású modellje két színváltozata megjelent. A “Thunder Pack”, valamint a “Lightning Pack” tulajdonképpen ugyanazok voltak, csak a két szín aránya változott. Míg utóbbi sárga felsőrésszel és sárga fűzőkkel készült, addig előbbi nagy részben fekete volt, pár apró sárga résszel kiegészítve. Különlegességük, hogy mind a kettőt csak online lehetett megrendelni, így azonnal exkluzívvá tette az Air Jordan 4-et.

 

Sokak szerint a “Thunder” az egyik, ha nem a legjobb Air Jordan 4 nem eredeti színváltozat volt. Egyáltalán nem csoda tehát, hogy idővel ez a kollekció ikonikussá és népszerűvé vált a rajongók körében. Bár hozzá kell tenni, hogy hat évet kellett várni arra, hogy megújítsák, hiszen ekkor jelent meg az új változata. 

 

A “Thunder” sikere

 

Felmerülhet a kérdés, hogy mitől fest ennyire brutál jól az Air Jordan 4 “Thunder”? Minden a részletekben rejlik, hiszen ennél a lépőnél minden tökéletesen a helyén van. Kezdve a nyelvhálótól, a fűzőnyílásokon át egészen a középtalp részig, az összhatás magáért beszél. Ha valaki ránéz erre a sneakerre, akkor azonnal érzi, hogy ez kell neki, erre van szüksége. 

 

2022 elején egy újabb csavar jött a képbe, hiszen megjelent a Retro “Red Thunder”, így amíg az eredeti Air Jordan 4-en a részletek sárgák voltak, addig itt ezeket pirosra cserélték. Ezáltal megint mindenki úgy érzi, hogy ismét be kell szereznie egy ilyen surranót. 

 

És akkor nemrég nem beszéltünk arról, hogy egy évvel később ismét egy újragondolt Air Jordan 4 jött a képbe. Az apróságaiban újragondolt, az eredetire nagyon hasonlító változat a True to Sole üzletében és webshopjában is megrendelhető, ahonnan kizárólag bevizsgált, eredeti lépőket vásárolhatunk.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....