11.5 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Újrahasznosított műanyag termékek Erdélyből

Cegléden nyitotta meg első magyarországi üzletét a székelyföldi Harplast. A műanyag termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat több mint 40 éve van jelen a piacon, és az idei évtől a magyar piacra is belépett annak érdekében, hogy a hazai vásárlók számára is elérhetővé tegye magas minőségű, kiváló ár-érték arányú termékeit. A cég kínálatában szerepelnek kertészeti termékek (virágládák, kaspók, orchideaültető szettek), műanyag rekeszek, ládák, továbbá különböző méretű kukák is.

A csíkszeredai anyacég a teljes termékskála gyártója, a termékek származási helye Erdély. A Harplast környezettudatos cégként műanyaghulladék-feldolgozással is foglalkozik, a gyárban évente közel 500 tonna műanyag hulladékot dolgoznak fel, ami majdnem 15 százaléka a gyártott műanyag termékek tömegének.

A magyar vásárlókat a 2023-as esztendőben bevezető árakkal várja a vállalat, érdemes tehát ellátogatni az üzletbe, vagy megtekinteni a weboldalt (www.harplaszt.hu), mivel az egész év folyamán akciókkal és szezonvásárral várják majd meg a vevőket.

A minőségi alapanyagoknak és a gyártás során felhasznált UV-stabilizátornak köszönhetően a termékek nemcsak beltéri, hanem kültéri használatra is ideálisak. A virágládák és kaspók sokéves használat után sem fakulnak meg a napsütéstől, kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A ládák és a rekeszek több multinacionális céget szolgálnak ki, a kukák széles méretválasztéka szintén népszerű a piacon.

A termékek jellemzően családok, melyek széles szín- és méretválasztékban érhetőek el. Az egészen kis növényektől elindulva a nagyobb cserjékig, a kisebb konyhaablakba való fűszernövényektől, a 80 cm hosszúságú ládába ültethető balkonnövényekig mindenféle igényre kínálnak megoldást, mivel termékek gyártásánál a praktikum és az esztétikum egyaránt fontos szempontként szerepelnek.

Jöjjön el a Harplast üzletébe, és győződjön meg személyesen a termékek magas színvonaláról, vásároljon közvetlenül a gyártótól! Ne hagyja ki a bevezető akciókat: május hónapban akár 20 százalékkal olcsóbban is vásárolhat, ami igazán megéri! Ugyanitt viszonteladók jelentkezését is várják.

Az üzlet Cegléden a Széchenyi út 49. szám alatt található meg, hétfőtől péntekig 8-tól 16 óráig várják az érdeklődőket.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...