6.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Súlyosabb büntetést kérnek a román férfira

A kislány apja és anyja sem úszta meg a szabadságvesztést, mindkettejüket felelősségre vonták kiskorú veszélyeztetése miatt. Öt év után a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség súlyosabb büntetést kér a román férfira.

Súlyosabb büntetés vár arra a korábban másfél év börtönre ítélt román férfira, akinek öt éve megerőszakolták a négyéves lányát Cegléden. A családfő kiskorú veszélyeztetése miatt akár 3 év hat hónapot is kaphat – tudta meg a 24.hu.

Mint arról az RTL Híradó is beszámolt, 2018 októberében megerőszakoltak egy négyéves kislányt Cegléden. A kisgyerek egy ipari telephelyen élt a szüleivel, ott történhetett az erőszak. A kislányt medence- és lábsérülésekkel vitték kórházba, onnan Budapestre küldték őket, és ott állapították meg az orvosok, hogy megerőszakolhatták. A kórház értesítette a rendőröket is, akik szexuális bántalmazás gyanúja miatt nyomozást indítottak.

 

A lap megjegyzi, hogy korábban a kislány édesapját vádolták a bűncselekmény elkövetésével, és 15 év fegyházat kért rá az ügyészség. A tett helyszínén azonban több férfi is tartózkodott a nemi erőszak idején, ezért nem tudták megállapítani, ki lehetett az elkövető.

Azonban a férfit terhelte a felelősség, miután nem vitte időben kórházba gyermekét, így végül nem úszta meg a szabadságvesztést.

A kislány édesanyját is felelősségre vonták, ő 1 év 4 hónap felfüggesztettre ítélték kiskorú veszélyeztetése miatt. Mint most kiderült, a férfire súlyosabb büntetést kért az ügyészség: a lapnak a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője árulta el, hogy középmértékhez közelítő büntetés kiszabására tettek indítványt az ügyben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...