Médiaajánlat

images_2015_01hirdets3

A XI. évfolyamában járó Ceglédi Panoráma kéthetente 15.000 példányban megjelenő 52-68 oldalas ingyenes lap, melyben megtalálható minden a város életével kapcsolatos információ. Az újság első harmadában a város hírei, második rovatos részében a helyi kulturális, tudományos életről interjúk, többféle témájú cikkek, programajánlók találhatók, majd az újság utolsó lapjain a hely sportélet híreiről értesülhet az olvasó. A lap közérdekűsége miatt minden korosztály számára kedvelt olvasmány, így ideális felület a város lakóit hirdetésekkel megszólító vállalkozások számára is.

Lapunk másik közkedvelt megjelenési formája több, mint 12.000 követővel rendelkező Facebook oldalunk, melyen napi 5-10 friss hír kerül megosztásra, a színesebb eseményekről pedig fotóalbumban adunk hírt. Facebook oldalunkon sikeres szolgáltatásunk a „megosztó játék”, melyben a résztvevők között ajándékokat sorsolunk ki. Ezekben a játékokban sok esetben 600 feletti megosztást, ezzel 30-60 ezer embert szoktunk elérni.

Olvasóinkat a facebook oldalról weboldalunkra irányítjuk át, ahol minden hír, írás, sporthír jól áttekinthető rovatrendszerben jelenik meg, utólag is könnyen visszakereshető. A hirdetések minden cikk mellett megjelennek. Weboldalunk nyitólapja és a hírek környezete ideális, kis költségű, de hatékony hirdetési felület, melyen keresztül könnyen átvezethető az érdeklődő a hirdető oldalára.

 


ÁRAINK

Weboldal

Kisbanner 1: 200×175 p ……………………………… 1.000 Ft+áfa/nap

Kisbanner 2: 200×375 p ………………………………….. 2.000 Ft+áfa/nap

Nagybanner 1: 600×175 p ……………………………….. 2.000 Ft+áfa/nap

Nagybanner 2: 600×375 p ……………………………….. 4.000 Ft+áfa/nap

 

Facebook

1 megosztás: ………………………………………………………….. 5.000 Ft+áfa

Facebook játék: ………………………………………………….. 15.000 Ft+áfa

 

Print

1 oldal 148×240, margóval 128×216 mm ……………………64.000+áfa

1/2 oldal 128×106 mm/fekvõ, 62×216 mm/álló …………38.000+áfa

1/4 oldal 62×106 mm/álló, 128×51 mm/fekvõ …………..22.000+áfa

1/8 oldal 62×51 mm/fekvõ …………………………………………14.500+áfa

Kedvezmények: 3 alkalom: -10%; 6 alkalom: -20%

PR cikkek költsége megegyezik a hirdetések árával.

Rendezvények hirdetése esetén plusz költség nélkül vállaljuk az eseményről történő képes beszámoló közreadását felületeinken.

 

SZERKESZTŐSÉG

Cegléd, Csalogány u. 3.
Tel: 06-20-415-0243
Tel./fax: 53/312-038
E-mail: info@cegledipanorama.hu

LAPZÁRTA: Kéthetente hétfőn

MEGJELENÉS: kéthetente lapzártát követő pénteken 15.000 példányban
Újságméret: 148 x 240 mm,

Papírminőség: 45 g újságnyomó, Fedlap: 115 g műnyomó

 


images_2015_ervin2A Ceglédi Panoráma 2016-ban tölti 10. évfolyamát. Visszatekintve az elmúlt évekre örömmel mondhatjuk el, hogy kiadványunk évről-évre tudott fejlődni. 2007-ben, amikor megalapítottuk, nem gondoltuk, hogy rögtön az első lapszám 32 oldalon fog megjelenni. Valaki meg is jegyezte akkor: “Miről lehet egy ilyen kisvárosban kéthetente 32 oldalon írni?” Azóta bebizonyosodott, van téma bőven és éppen egy év múlva szeptemberben már 98(!) oldalon kellett megjelennünk. Csak abban az évben összesen 1.458 oldalt állítottunk össze, és mindezt 15 ezer példányban! A lapot azóta is sokan hívják “kis könyvnek” és évről-évre jelennek meg, majd tűnnek el minket másolni próbáló sajtótermékek.

A Ceglédi Panoráma receptje nem titkos. Következetesen, minőségi munkával próbáljuk független, objektív médiumként megtartani olvasóink bizalmát és az olvasottság a hirdetők érdekeivel is találkozik. Ez teszi életképessé a lapot, amely így felületet tud biztosítani a helyi civil, sport, szellemi, egyházi, iskolai, közéleti stb. eseményekről készült írásoknak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Ceglédi Panorámát a helyi közélet meghatározó és köztiszteletben álló értelmiségi elitje írja: Mácz István író, volt polgármester, Dr. Szabó Alfréd neveléstörténész, Surányi Dezső botanikaprofesszor, Koltói Ádám nyelvész, az ELTE docense, Reznák Erzsébet a Kossuth Múzeum igazgatója, Magyar László a Sportmúzeum igazgatója, Kisfaludi István Gubody-díjas fotóriporter, Rónai Gábor művésztanár és olyan életbölcsességükkel, gondolataikkal népszerű személyek, mint Borda János író, Petró Józsi bá’ kőműves, Mészáros Iván, a Vadászati Kulturális Egyesület alelnöke, akiknek ezúton is szeretném kifejezni hálámat a lapért – és ezen keresztül a városért – végzett áldozatos munkájukért. Nem szeretnék megfeledkezni fiatal munkatársakról sem, akik a letisztult értékeket töltik meg fiatalos szemlélettel, mely által a lap egy minden korosztályt megszólító médium lehet. Mindezeken túl örömmel fogadjuk továbbra is olvasóink írásait, melyeket mindig nagy felületen jelentettünk meg lapunkban.

A Ceglédi Panoráma megjelenése, pozitívumra fókuszáló értékrendje a kezdetekhez képest nem változott, viszont a rovatok minőségében, a hírek mennyiségében és változatosságában próbálunk fejlődni és ezek mellett szeretnénk továbbra is kezünket rajta tartani a civil társadalom ütőerén.

Időközben Facebook és internetes oldalunkkal bővítettük hírszolgáltatói tevékenységünket, melyre olykor óránként kerülnek fel a legfrissebb hírek, naponta 5-10, ami frissességével és változatosságával a városban egyedülálló. Az ezen a felületen történő megjelenés interaktívvá tette munkánkat, lehetővé vált a közönséggel való közvetlenebb kommunikáció. Az olvasói visszacsatolás nagyon nagy segítség lapunk folyamatos útkeresésében.

Természetesen tisztában vagyunk azzal is, hogy egy kisvárosi lapnak korlátai vannak, de ebben az évben is szeretnénk ezeket tovább feszegetni, új ötletekkel, rovatokkal mindig friss, érdekes olvasmányt tudjunk letenni az olvasók asztalára hétvégente és ebben nagyon szívesen fogadjuk a közönség javaslatait, észrevételeit, ötleteit.

Krizsán Ervin lapigazgató-főszerkesztő

2016. Ceglédi Panoráma