A 2020-ban XIV. évfolyamába lépő Ceglédi Panoráma kéthetente 15.000 példányban megjelenő 36-68 oldalas ingyenes lap, melyben megtalálható minden, a város életével kapcsolatos információ. Az újság első harmadában a város hírei, második rovatos részében a helyi kulturális, tudományos életről interjúk, többféle témájú cikkek, programajánlók találhatók, majd az újság utolsó lapjain a hely sportélet híreiről értesülhet az olvasó. A lap közérdekűsége miatt minden korosztály számára kedvelt olvasmány, így ideális felület a város lakóit hirdetésekkel megszólító vállalkozások számára is.

Lapunk másik közkedvelt megjelenési formája 22 ezer követővel rendelkező Facebook oldalunk, melyen napi 5-10 friss hír kerül megosztásra, a színesebb eseményekről pedig fotóalbumot osztunk meg. Facebook oldalunkon sikeres szolgáltatásunk a „megosztós” játék, melyben a résztvevők között ajándékokat sorsolunk ki. Ezekben a játékokban sok esetben 1000 feletti megosztást, ezzel akár 30-60 ezer embert érhetünk el.

Olvasóinkat a facebookról weboldalunkra irányítjuk át, ahol minden hír, írás, sporthír jól áttekinthető rovatrendszerben jelenik meg, utólag is könnyen visszakereshető. A hirdetések minden cikk mellett megjelennek. Weboldalunk nyitólapja és a hírek környezete ideális, kis költségű, de hatékony hirdetési felület, melyen keresztül könnyen átvezethető az érdeklődő a hirdető oldalára.


ÁRAINK – 2020

Weboldal

Kisbanner 1: 200×100 p ……………………………… 1800 Ft+áfa/nap

Kisbanner 2: 200×200 p ………………………………….. 3600 Ft+áfa/nap

Nagybanner 1: 650×200 p ……………………………….. 4800 Ft+áfa/nap

Facebook

1 megosztás: …………………………………………………….. 12.000 Ft+áfa

Facebook játék: ………………………………………………….. 18.000 Ft+áfa

Print

1 oldal 148×240, margóval 128×216 mm ……………………148.000+áfa

1/2 oldal 128×106 mm/fekvõ, 62×216 mm/álló …………88.000+áfa

1/4 oldal 62×106 mm/álló, 128×51 mm/fekvõ …………..48.000+áfa

1/8 oldal 62×51 mm/fekvõ …………………………………………28.000+áfa

PR cikkek költsége megegyezik a hirdetések árával.

Rendezvények hirdetése esetén plusz költség nélkül vállaljuk az eseményről történő képes beszámoló közreadását felületeinken.

Kérjük, egyedi ajánlatért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

 

SZERKESZTŐSÉG

Cegléd, Csalogány u. 3.
Tel: 06-20-415-0243
Tel./fax: 53/312-038
E-mail: info@cegledipanorama.hu

LAPZÁRTA: Páros heteken hétfőn

MEGJELENÉS: kéthetente, lapzártát követő pénteken 15.000 példányban
Újságméret: 148 x 240 mm,

Papírminőség: 45 g újságnyomó, Fedlap: 115 g műnyomó


A Ceglédi Panoráma 2020-ban tölti 14. évfolyamát. Visszatekintve az elmúlt évekre örömmel mondhatjuk el, hogy kiadványunk évről-évre tudott fejlődni. 2007-ben, amikor megalapítottuk, nem gondoltuk, hogy rögtön az első lapszám 32 oldalon fog megjelenni. “Miről lehet egy ilyen kisvárosban kéthetente 32 oldalon írni?” Azóta bebizonyosodott, van téma bőven és éppen egy év múlva szeptemberben már 98(!) oldalon kellett megjelennünk. Csak abban az évben összesen 1.458 oldalt állítottunk össze, és mindezt 15 ezer példányban! A lapot azóta is sokan hívják “kis könyvnek” és évről-évre jelennek meg, majd tűnnek el minket másolni próbáló sajtótermékek.

A Ceglédi Panoráma receptje nem titkos. Következetesen, minőségi munkával próbáljuk független, objektív médiumként megtartani olvasóink bizalmát és az olvasottság a hirdetők érdekeivel is találkozik. Ez teszi életképessé a lapot, amely így nyilvánosságot tud biztosítani a helyi civil, sport, szellemi, egyházi, iskolai, közéleti stb. eseményekről készült írásoknak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Ceglédi Panorámát a helyi közélet meghatározó és köztiszteletben álló értelmiségi elitje írja, írta: Mácz István író, volt polgármester, Dr. Szabó Alfréd neveléstörténész, Surányi Dezső botanikaprofesszor, Koltói Ádám nyelvész, az ELTE docense, Reznák Erzsébet a Kossuth Múzeum igazgatója, Magyar László a Sportmúzeum igazgatója, Kisfaludi István Gubody-díjas fotóriporter, Rónai Gábor művésztanár és olyan életbölcsességükkel, gondolataikkal népszerű személyek, mint Borda János író, Petró Józsi bá’ kőműves, Mészáros Iván, a Vadászati Kulturális Egyesület alelnöke. Nekik ezúton is szeretném kifejezni hálámat a lapért – és ezen keresztül a városért is – végzett áldozatos munkájukért. Nem szeretnék megfeledkezni a fiatal munkatársakról sem, akik a letisztult értéket töltik meg fiatalos szemlélettel, így a lap egy minden korosztályt megszólító médium lehet. Mindezeken túl örömmel fogadjuk továbbra is olvasóink írásait, melyeket mindig nagy felületen jelentettünk meg lapunkban.

A Ceglédi Panoráma megjelenése, pozitívumra fókuszáló értékrendje a kezdetekhez képest nem változott, viszont a rovatok minőségében, a hírek mennyiségében és változatosságában próbálunk fejlődni és ezek mellett szeretnénk továbbra is kezünket rajta tartani a civil társadalom ütőerén.

A lap megalapítása óta Facebook és internetes oldalunkkal bővítettük hírszolgáltatói tevékenységünket, melyre olykor óránként kerülnek fel a legfrissebb hírek, naponta 5-10, ami frissességével és változatosságával a városban egyedülálló. Az ezen a felületen történő megjelenés interaktívvá tette munkánkat, lehetővé vált a közönséggel való közvetlenebb kommunikáció. Az olvasói visszacsatolás nagyon nagy segítség lapunk folyamatos útkeresésében.

A kistérségben lakók is figyelemmel követik híreinket, ez adta az ötletet, hogy oldalunkon a térségi települések történéseit is összegyűjtsük, célterületünket kibővítsük. 2017 januárjától online oldalunk “Dél-Pest Megyei Panoráma”-ként működik tovább és a helyi hírek mellett a térségben történekről is beszámolunk.

Krizsán Ervin lapigazgató-főszerkesztő

2016. Ceglédi Panoráma