2.9 C
Cegléd
2024. november 25. hétfő
spot_img

Disznóvágás disznó nélkül

B. Sándor ötlete volt, hogy vágjon a baráti társaság összefogással disznót, ebből lett végül a készen vásárolt húsból a szombati kolbásztöltés. – Pálinkával kezdtük, és a forralt bor is elengedhetetlen kelléke a szakszerű kolbászkészítésnek. Délben már esszük a friss sült kolbászt. – világosít fel a jókedvű társaság szóvivője, Szücsi. Bár ez az első próbálkozásuk, a csapat máris felvetette, ha jól sikerül, talán próbára teszik magukat a Csabai Kolbászfesztiválon is.
kekec

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ceglédi elismerés a Szent Erzsébet-díjak átadásán

November 16-án, a váci Nagyboldogasszony-székesegyház ünnepi szentmiséjén adták át...

Az ipari mennyezeti lámpák szerepe a mindennapokban

  Az ipari mennyezeti lámpák, vagy más néven csarnokvilágítók, elengedhetetlen...

Szükségük van-e a vállalkozóknak céges lakásbiztosításra?

  A válasz egyértelműen az, hogy igen. De térjünk ki...

Kia Picanto – A kisvárosi cirkáló

A Kia Picanto minden városi autós számára ismert, aki...

Az elmúlt száz esztendő legnagyobb vasútépítési fejlesztése

Az elmúlt száz év legnagyobb vasútépítési fejlesztése valósul meg...