11.9 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Biztosítva vagy biztosítás nélkül?

Amire hivatkozott a levél írója, abban benne van: “2.1. Viharkárnak tekintendők azok a károk, amelyeket legalább 54 km/ó sebességű szél…a vihar által megbontott tetőn történő egyidejű beázás miatti károkat is…”
Sms-ben kaptam értesítést is az időjárásról, amiben közlik a jégesőt, viharos erejű szelet, meg a felhőszakadást is.
Nekem viszonylag csekély összeget nem fizettek ki (8.800 Ft), de vajon még mennyi ember nem kapott kártérítést? A kárfelmérő aznap (péntek 13.) több helyre is ment Cegléden. Megírtam elektronikus formában a véleményem, illetve bizonyítékként hivatkoztam a fent említett sms-re, plusz fotókat is “megmutattam”. Mellesleg kilátásba helyeztem, hogy amint lejár a negyed éves szerződési időszak, a továbbiakban nem áll módomban igénybe venni a biztosító szolgáltatásait, hiszen ha ilyen – nekik – csekély káreseményt nem ismernek el, akkor mi lesz egy nagyobb esetében?
Vajon ma mennyien kaptak elutasító levelet, és mennyien “merik” felemelni a szavukat? Megtettem, és más is megteheti, mert érdemes. Ugyanis szinte levél fordultával a kárügyintéző valamilyen oknál fogva meg gondolta magát, és gondoskodott a kfizetés jóváhagyásáról. Továbbra is motoszkál bennem a kérdés: biztosítva vagy biztosítás nélkül könnyebb az élet?
A kép illusztráció!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...