16 C
Cegléd
2025. október 25. szombat
spot_img

Ceglédiek Cannes-ban

Cannes mára nem csak a filmművészet fellegvára, itt tevékenykedik a rendkívül fiatal, ám de annál kreatívabb, Jéróme De Oliviera, francia cukrász-világbajnok. „Intuitions by J” elnevezésű szalonja az édesség kedvelők és a szakemberek zarándokhelye. Az un. „nyitott műhelyt” vezető, megnyerő fiatalember szívesen konzultált szeptember elején néhány elkötelezett magyar kollégával, köztük Lajos Mary-val a ceglédi, Békebeli cukrászat szakmai vezetőjével. A „kis mester” (ahogy világszerte ismerik) arra biztatta a magyar kézműves cukrászokat, hogy használjanak szezonális minőségi, regionális alapanyagokat, kímélő konyhatechnikákkal ötvözve és így mindenki egyedi, csak rá jellemző ízvilágot képviselhet üzletében mesterfokon.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Gazdasági fordulatot sürget a CFE!

„Cegléd városa bajban van” – hívtuk fel a figyelmet...

A SPINDELBAU Kft 2025 évben ünnepelte 20 éves fennállását!

Az idei évben május-június-július hónapokra szerveztük a kedvezményes gázkészülék...

Rendőrautós születésnapi meglepetés Benettnek

Olvasónk osztotta meg velünk kedves élményét: kisfia, Varga Benett,...

Kundalini jóga meditáció: az önismeret útja

A világ folyamatosan változik, gyakran hektikus tempót diktálva. Az...

Ipari porszívóval is megoldhatjuk a szőnyegtisztítást

A szőnyeg fontos része minden ingatlannak, helyiségnek, irodának. Azonban...