5.1 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Keresik Drávucz Adriánt

“Égő fényszórókkal, de lezárva és elhagyatva találták meg a Petőfi híd közepén annak a ceglédi fiatalembernek az autóját, aki keddről szerdára virradó éjszaka tűnt el rejtélyes körülmények között, tekintélyes mennyiségű készpénzzel a tarsolyában.” – adta hírül a Blikk.
Drávucz Adrián (35) azóta nem adott magáról életjelet. Édesanyja a Ceglédi Panorámának azt nyilatkozta pénteken, hogy semmilyen további fejlemény nem történt, a rendőrségi nyomozás miatt nem nyilatkozhat a sajtónak.
A Blikknek adott korábbi nyilatkozatából viszont kiderül, hogy fia  “este 11 órakor ment el otthonról, de nem mondta, hogy hova igyekszik. Egész éjjel hívogattam, de a telefonja ki volt kapcsolva. Rettenetesen féltem, mert nagyon sok pénz, legalább negyedmillió forint lehetett nála – aggódott a fiával együtt élő édesanya. (…) Adrián kocsiját másnap a Petőfi híd közepén találták meg, az autógumisként dolgozó fiúnak azonban megmagyarázhatatlan módon nyoma veszett. A kocsiból sem a pénz, sem a számítógép nem került elő, csak Adrián mindig mindenhová magával vitt kistáskája, benne az irataival.” Az ügyben a ceglédi rendőrkapitányság bűnügyi osztálya folytat közigazgatási hatósági eljárást.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...