4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

“Újságoddal együtt kipaterollak a városból”

– KÖZLEMÉNY –

2013. április 22-én írást jelentettünk meg a Cegledipanorama.hu oldalon “Játszótéri vitából etnikai konfliktus” címmel. Az írásban az Ugyerben szervezett demonstrációs célú rendezvényről is említést teszünk, melyet a Jobbik internetes oldalán (http://cegled.jobbik.hu/) az elhelyezett plakát fölött így ajánl: “Tüntetést szervezünk az egyre romló közbiztonság miatt” április 20-án szombaton. Lapunkat Varga Kitti, a Jobbik Ifjúsági Tagozat Országos Elnökség tagja, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Országgyűlési személyi asszisztense hívta meg az eseményre. A vezérszónok a Jobbik parlamenti képviselője, Korondi Miklós volt. Írásunkban a rendezvény szervezőjeként – a képviselő szerint tévesen – a Jobbikot neveztük meg.

A cikk megjelenése napján Korondi Miklós – mint a fent nevezett lap tulajdonos-főszerkesztőjét – megkeresett telefonon. Elmondta, hogy amennyiben cikkünket, melyben a Jobbikot, mint szervezőt nevezzük meg, nem vonjuk vissza, úgy, – mint fogalmazott – “újságoddal együtt kipaterollak a városból”.

Mindeddig korrektül tájékoztattunk a képviselő tevékenységéről, ezért – és a kifogás tartalmát és annak módját illetően sem – tartjuk indokoltnak a felháborodást. Mint a lap képviselője visszautasítom, hogy nyomást gyakoroljon lapunkra vagy személyemre. 

Krizsán Ervin főszerkesztő – Ceglédi Panoráma

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....