3.4 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Francesca & Pierre

Nyár elején a világ egyik legnagyobb elektronikus zenékkel foglalkozó kiadója nemzetközi remix versenyt hirdetett, ahová a 371 nevezés között megérkezett a Francesca & Pierre remix is, ami a közönségszavazás végén az előkelő 8. helyen végzett.

Ezt követte a napokban megjelent legújabb daluk, amely merőben más volt mint az első két zene.  A korábbi kemény ütemek helyett, az új dal sokkal lágyabb és populárisabb lett. Ám a legnagyobb változást az jelentette, hogy ebben  a dalban egy énekes is közreműködött. Az X-Faktor 2013-as szériájában megismert Péterffy Lili  azonnal elvállalta a duó által a zenéhez írt szöveg feléneklését. A dal (angol címén: My Own Paradise, magyarul: Légy Szabad) bár csak néhány napja jelent meg, már az ország több rádiójában hallható.

A Francesca & Pierre párost azonban nem csak hazánkban kezdik megismerni. Zenéjüket gyakorlatilag a világ minden pontján terjesztik, és talán ennek köszönhető, hogy a facebook lájkolóik jelentős része külföldi, sőt mi több a világ 45 országából érkeztek már „kedvelések”. Kaptak pozitív visszajelzéseket világhírű DJ-ktől külföldi rádióktól, többek közül Hollandiából, Svédországból, Angliából, Franciaországból, Svájcból, Görögországból, Indonéziából, de van olyan remixük, ami Kínában is igen népszerű. Ráadásul a szakmában az egyik legjelentősebb orosz cég (amely a világ legismertedbb DJ-inek orosz fellépéseit is szervezi) is érdeklődik  utánuk, és megszerezte Ready To Go című daluk kiadói licenszjogait Oroszországra és további 11 egykori szovjet államra, így várhatóan ott is megjelenik majd a páros zenéje.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...