11.5 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

A versenyzők, a zsűri és a nézők is elégedetten távoztak…

November 29-én lezajlott a Művelődési Központ színpadán a VII. Ceglédi GigaSztár döntője. Egy szóló szám és egy duett bemutatása után jutott szóhoz a zsűri, (már amikor szóhoz jutott a meglepetéstől) és értékelte a látottakat-hallottakat. Kicsitől a nagyig egyaránt remek produkciókkal léptek színpadra, ezzel a zsűri munkáját is megkönnyítették, hiszen elég volt – szigorú kritikák helyett – néhány aprócska jó tanács és dicsérő szó. A zsűri elnökének, Somló Tamásnak a szavait idézve: „Csodálatosan énekelnek, nem is gondoltam, hogy ennyire magas színvonallal találkozom itt ma.” Hogy mennyire komolyan gondolta ezt, az bizonyítja, hogy az egész csapatot meghívta egy közös fellépésre december 14-re a Hősök terére. De mielőtt ezt a meghívást is tolmácsolta, kihirdette a győzteseket: „a VII. Ceglédi GigaSztár I. helyezettje CSORDÁS DANIELLA (Pilis – képünkön), II. helyezettje RÓZSA VIKTOR (Szeged), III. helyezettje KEJID AHMED (Budapest).

FOTÓK az eseményről itt…

Odaítéltek még néhány megtisztelő címet: a VII. Ceglédi GigaSztár Legjobb Duettje CSORDÁS DANIELLA ÉS ZOLLER ZSOLT; a VII. Ceglédi GigaSztár legsokszínűbb előadója RÓZSA VIKTOR; a VII. Ceglédi GigaSztár Ifjú Reménysége ORGOVÁN DORINA (Cegléd)

… valamint sok-sok különdíj talált gazdára: BODA IZABELLA, BORI ZSUZSI, OSSÓ BALÁZS, JOLIS CARMEN, JÓNÁS ANNA, BERKI LILLA, MONDOK RENÁTA, ENDRÉSZ FERENC, NAGY BOGLÁRKA, VITYI VIKTÓRIA, JÓZSA ÁDÁM nyert fellépési lehetőségeket, stúdió felvételt, belépőjegyeket, vásárlási utalványt, ajándéktárgyakat…

Gyorsan eltelt a nap. Az eredményhirdetés után mindenki fáradtan, de jó kedvűen indult haza azzal az ígérettel, “Jövőre, veletek, ugyanitt.”

(Fotó: Békés-Mátrix)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...