20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Nagyszerű eredmények

Halasztott mérkőzést játszott a Szuperinfó CVSE csapata január 24-én az NB I-ben. Óriási csatában 6 döntő játszmás meccsel “fűszerezve” sikerült nyerni a Szeged ellen, úgy hogy az extra ligából lehozott Varga Csaba nyert négyet a Szegednél (az összes mérkőzése döntő játszma volt). Külön öröm hogy most mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez, Bartus Csaba kézsérüléssel bajlódott így is közel állt két meccs megnyeréséhez. Reméljük a folytatás is hasonló lesz a szintén az erős  ATSK Szeged ellen február 14-én Cegléden.

Férfi NB I. 01.24.
Szeged AC II. – Szuperinfó CVSE I.   8:10
Győztek: Kovács Sebestyén 3, Biedermann Dániel 3,Bogádi Imre 3 illetve Kovács-Bogádi páros.
 

Az év első országos utánpótlás versenyét Budaörsön rendezték ahol a Szupernfó-CVSE játékosai két bronz és egy aranyéremmel zártak a három napos viadalon.

A legkisebb korosztályban érem nem, de kellemes meglepetés született. Hörömpő Ferenc csoport negyedikként rangsorolva megnyerte a csoportját majd a főtáblán is ment egy kört az U 11-ben. Az összevontban is megnyerte csoportját ami óriási teljesítmény.
Ócsai Máté (kis kép) első olyan versenye volt ahol csak az idősebb korosztályhoz ellenfelekkel indult. A bemutatkozás jól sikerült hiszen rögtön 3. lett ami óriási szó. A négy közé jutásért remek mérkőzésen nyert 3:2-re a egy jóval előrébb rangsorolt játékos ellen. A serdülők között megnyerte a csoportját a selejtezőben majd szombathelyi játékost búcsúztatott nagy csatában 4:2 arányban.A következő mérkőzésre fizikálisan elfogyott de még itt is az első játszmáz megnyerte 3 évvel idősebb ellenfelével szemben.
A legidősebbeknél a párosban első kiemelt volt a Kovács-Bőhm páros de sajnos az első két játszma szoros elvesztése a döntőbe jutásért megbosszulta magát és végül kikaptak.
Velkey József a gyenge serdülőben mutatott játéka után kellemes meglepetésre egyéniben feljutott a főtáblára a selejtező csoportjából. Egyéniben ezután Sebi visszavágott. Sorra verte meg válogatott ellenfeleit – negyeddöntőben meccslabdát hárítva – a főtáblán, majd a BVSC-s Kovács Gábort 4:3 arányban győzte le a döntőben. Nem is kívánhatott volna jobb születésnapi ajándékot magának, de egyúttal minket is megörvendeztetett vele.
 
2015. évi Asztalitenisz Országos Utánpótlás Budapest Bajnokság 01.23-25. Budaörs
U 11  01.23.
legjobb 8 közé került:Hörömpő Ferenc
legjobb 16 közé jutott: Tótin Kristóf
U 13
3. Ócsai Máté
legjobb 32 közé került Hörömpő Ferenc
Serdülő  01.24.
legjobb 16-ba került Ócsai Máté
Ifjúsági 01.25.
legjobb 32-közé jutott Velkey József
páros: 3.Kovács Sebestyén- Bőhm Gábor (Sopron SE)
egyéni: 1.Kovács Sebestyén

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....