12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Velkey bravúr az asztalteniszben

A Pest megye bajnokságban 2015.03.21-én a múlt heti NB II-es sikerhez hasonlóan itt is a lehető legnagyobb arányú ceglédi siker született. Továbbra is 100 %-os a csapat torony magasan vezetve a bajnokságot.

Csömör -Szuperinfó-CVSE III. 0:18 – Győztek: Szalkay Attila 4,Oros Imre 4,Szabó Márk, Orbán Aba 4 illetve Szalkai-Oros és az Orbán-Szabó párosok


NB I. 2015.03.22-én a mérkőzés első köre után még döntetlen volt 3:3 volt az állás, ezután viszont elhúzott az ellenfél akik a 2. helyen állnak a bajnokságban. Biedermann Dániel végre jól játszott közel állt a 3 győzelemhez sajnos a többiek nem tudtak kellőképp felzárkózni hozzá.

Szuperinfó-CVSE I. – Szerva ASE Szécsény 6:12 – Győztek:Kovács Sebestyén 2,Biedermann Dániel 2, Bartus Csaba 1 illetve a Kovács-Bogádi páros


Az Országos Serdülő TOP 20-as bajnokságon a legjobb 25 játékos vett részt a viadalon ahol a csoportküzdelmek után kellemes meglepetésre Velkey József bejutott az első tízbe, míg Ócsai Máté nagy küzdelmek árán a második 10-be.

A második nap küzdelmeivel összesen Józsi még nyert 2-őt Máté 6-ot így alakult ki a végső sorrend. A versenyt megelőzően Velkey J. 22. Ócsai M 18.helyezett volt a ranglistán így mindketten javítottak és előrelépnek majd.

Ormai L. Csarnok 2015.03.22-23. Eredmények: 8. Velkey József gy:2,v:7 (A10); 14.Ócsai Máté gy:6,v:3 (B10)


A Reménységek Versenyén (képünkön a csapat) 2015.03.21-én Bp. TE Gyakorló Ált.Isk. (MTK terem). A verseny a 2014. 01. után igazolt újonc versenyzők részére írták ki. A fiúk versenyében (28 induló közül) az U 10-es korosztályban jól játszva Tótin Kristóf bejutott a legjobb 4 közé ahol Orosházi ellenféltől kapott ki. Ungvári András aki – még csak 7 éves – két döntő játszmás meccset is játszott és remekül küzdött.

Az U 13 -as kategóriában (44 induló) első versenye volt Szeleczki Bencének, Ádori Viktornak akiknek meg kell szokni a légkört, kicsit megilletődően játszottak. Klemenc Botond feljutott a 32-es főtáblára ahol jól játszott kis szerencsével és határozottabb játékkal továbbléphetett volna.

Hörömpő Ferenc és Fenyvesi Attila csoportgyőztesként, Bozsó Dominik csoport 2-ként jutottak a főtáblára. Hörömpő Ferenc a négy közé a későbbi győztestől kapott ki -aki utolsó éves- és az országos ranglistán is jóval előrébb található. Bozsó Dominik nagyszerű játékkal már 2:1-re is vezetett soproni ellenfelével szemben a négy közé jutásért, amikor egy új adogatás fajta megzavarta.A döntő játszmában így is volt két meccslabdája sajnos a feszültséget nem tudta kellőképp kezelni így alulmaradt. Összességében nagyszerű eredmények születtek főleg az utánpótlás jóvoltából!

Eredmények: U10: 3.Tótin Kristóf; U 13: Legjobb 8 közé került: Bozsó Dominik és Hörömpő Ferenc; 16-közé került Fenyvesi Attila

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...