17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Bartus Csaba az év legjobbját nyújtotta

 
NB I.  05.09.
Ha nem is érem, de helyezések szempontjából nagy tétje volt az utolsó NB I-es fordulónak.Ceglédi győzelem eseténnegyedik, vereség a hetedik helyet jelenthette volna.
 
Az őszi fájó vereség után kellemes meglepetésként mindkét párosunk megnyerte a mérkőzését 3:1-re így megnyugtató 2:0 as előnnyel kezdődhettek az egyéni mérkőzések.
A fordulatos jó színvonalú mérkőzésen 6:3-as előnyre tettünk szert többek közt Bogádi Imre kiválló játékával aki az ellenfél legjobbját az eddig a tavaszi szezonban 2-őt vesztett Martinecz Gyulát verte.
Bartus Csaba az év legjobbját nyújtotta és annyira élvezte a játékot hogy minden mérkőzése döntő játszmával végződött.Könnyen 4-t is nyerhetett volna.
Kovács Sebestyén önmagához képest játékban haloványabb volt (érettségizett) de a végére belejött és csodálatos mérkőzésen minimális különbséggel maradt alul az utolsó meccsén .Biedermann Dani a győztes meccset azaz a 10. et nyerte meg.
 
Szuperinfó-CVSE I. – Gödöllő EAC I. 11:7
 
Győztek:Bogádi Imre 3,Bartus Csaba 2,Kovács Sebestyén 3,Biedermann Dániel 1 illetve a Bogádi-Kovács és a Bartus-Biedermann párosok     
 
NB II. 
Az NB II-es csapatmásodik helye vált biztossá ezzel a sima győzelemmel,melyen mindenki játszhatott. A 12. mérkőzésen csereként lépett pályára Molnár Gergely így mindenki játszhatott az második csapatban.

 
A tavaszi szezonban felében az első és második csapat is kitett magáért -magasan felülmúlva az őszit- és elérte az év elején kitűzött célt. Noha megyei csapatnak még van hátra három fordulója valószínű veretlenül nyeri meg és jut fel a megye “A”-ba.

 
Szuperinfó-CVSE II. – Gyula I. 17:1
 
Győztek: Bozsó Norbert 4,Koroknay Tamás 4,Péter Aladár 4,Schmidt Máté 1,Molnár Gergely 2, illetve a Koroknay T.- Schmidt M és a Bozsó – Péter párosok.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....