5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

A srácok, akik mondani akarnak valamit

– Kik a bandátok tagjai?

– Nagy “G” Gábor a zenekar gerince, ő elektro-akusztikus gitáron játszik kicsit megbolondítva torzítással, effektekkel. A másik gitáros, aki a színesítésért, dallamosságért felelős: Mester Zsolt. A két gitáros egymás minden mozdulatát ismeri már a hangszeren, elég ütőképes csapatot alkotnak. Szoboszlai Csabi a dobosunk. Ő a Three Way Ticket előtt már játszott metál zenekarokban és a Tape Undergroundban is eléggé sokáig. Nekem pedig az énekes-basszusgitáros pozíció a kedvencem, és a szövegeket is én írom. Azt mondhatjuk, hogy a dalok végül közös munka révén születnek, mindenki egyenrangúan teszi oda magát. A stílus pedig nehezen körülhatárolható, de inkább dallamos rock zenének mondanám.

– Mit tartotok az eddigi legnagyobb eredménynek a Three Way Ticket-tel?

– A július 1-jén megjelent kislemezünket, amit Háry Péterrel rögzítettünk Kecskeméten a HolyHOle stúdióban. Büszkék vagyunk erre a kisalbumra, nagy készülődés, sok munka áll mögötte. Sikerült mindenkinek beletenni egy kicsit a saját zenei világából, elképzeléseiből. Eléggé sok dalt írunk, és ezen a lemezen három olyan nótát szerettünk volna, ami több oldalról be tudja mutatni a zenét, amit játszunk. Azt hiszem ez sikerült is olyan szempontból, hogy van egy úgymond’ “csilles” lazább, egy kicsit mélyebb mondanivalójú és egy punk rockos pörgős dal. Ez az első, komolyabb megmozdulásunk és elhatároztuk, ennél már csak jobbat fogunk letenni. Próbálunk biztos alapokra építeni és egyre jobban törekszünk a tudatosságra.

– Mi a legfontosabb számotokra, ha a zenéről és a zenekarról van szó?

– Szerintem mindnyájunknak mást jelent a zene, meg úgy általában a zenélés. Több nézőpontból megközelíthető dolog ez, képbe kerül az önmegvalósítás, egy bizonyos fokú exhibicionizmus, az hogy valami kis támaszt, segítséget nyújtsunk az embereknek a mindennapi harcaik során. Ha egy-egy gondolatot kiragadnak a szövegből, hogy „igen én is így érzek”, akkor tudják, hogy nincsenek egyedül. Manapság, mikor annyi ingernek van kitéve mindenki, elég nehéz hatni, vagy egyáltalán csak azt elérni, hogy felfigyeljenek arra, hogy ezek a srácok mondani akarnak valamit.

– Merre tovább, mi a következő cél?

– Célunk az, hogy egyre többen megismerjenek minket. Elküldtük az anyagunkat rádióknak, reményeink szerint visszahalljuk majd magunkat valahol. Szeretnénk sokat koncertezni és eközben az új dalok is folyamatosan készülnek. Legközelebb július 17-én játszunk a ceglédi Barlangban, ami a hosszú zárva tartás után újra üzemel. A kislemezünket pedig soundcloud-on és youtube.com-on megtalálja mindenki, aki kíváncsi kik vagyunk.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...