3.5 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Letartóztatott társa otthonában bujkált

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói a ceglédi, a kunszentmiklósi, a lajosmizsei, a kiskőrösi rendőrök, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak közreműködésévelegy tanyabetörés-sorozat ügyébenegyszerre kilenc helyen tartottak ismét házkutatást 2015 december 2-án, melynek során az egyik, korábban már elfogott gyanúsított örkényi ingatlanjában elfogták a körözött férfit.

Az összehangolt munka eredményeként ismét több száz, feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származó, illetve a lopott tárgyak értékesítése útján szerzett vagyontárgyat – köztük gépkocsikat, kerékpárokat, szerszámgépeket, televíziókat, festményeket, arany ékszereket és egyéb használati tárgyakat – találtak és foglaltak le a nyomozók.

A büntetőeljárások adatai alapján K. Róbert megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy az előzetes letartóztatásban lévő 46 éves K. István örkényi lakossal 2015. április 11-én betört egy izsáki, 2015. augusztus 14-én pedig egy kaskantyúi tanyára és onnan többek között arany ékszereket, laptopot, televíziót, videókamerát, ruházatokat, gázolajat, kerékpárt, szerszámgépeket és egy pénztárcát – a benne lévő személyes okmányokkal és készpénzzel együtt – lopott el.

A feltételezett elkövetők a sértett gépkocsijával szállították el a kaskantyúi tanyáról az eltulajdonított tárgyakat, majd az autót Kisizsák térségében hátrahagyták. A gépkocsiból egy autós rádiót és készpénzt vittek magukkal a gyanúsítottak.

Az őrizetbe vett K. Róbertet lopás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

(forrás: police.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...