14 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Szellő Imre kiütésre törekszik

 

A városi sportcsarnokban, és televízió előtt helyet foglaló bokszrajongók – az eredetileg riválisnak szerződtetett Hamza Wandera helyett – a tanzániai Said Mbelwa (33 győzelem, 17 vereség, 4 döntetlen)ellen láthatják szorítóba lépni Szellőt. Mbelwa együtt készült Wanderával – mindketten Wlodarczyk sparring partnerei voltak- , így amikor az edzésen megsérült, maga jelezte menedzserének, hogy szívesen küzdene meg ő a magyar klasszissal.„Biztos végiggondolta, hogy mire jelentkezett, de én csak a kezdő gongszóig leszek barátságos vele”- mondta nevetve a cirkálósúlyú magyar ökölvívó.

Rácz Félixtervei szerint Szellőre 2016-ban még nagyobb feladatok várnak, ugyanis célba veheti valamelyik nagy szervezett regionális övét – várhatóan Cegléden, hazai szorítóban.

A Felix Promotion rendezvényén címvédő mérkőzésen vesz részt a nagy pehelysúlyú Magyar-bajnok Kovács Zoltán „Caramel” (14 győzelem, 5 vereség, 1 döntetlen), de a jó profi bunyót kedvelő közönség láthatja még Kelemen Balázst, Baranyi Richárdot, Pintye Szabolcsot és Harcsa Norbertet is. A gálának lesz egy igazán különleges attrakciója, hiszen 4-résztvevős torna is helyet kapott a programban, melynek során Sulák András, Kis Máté, Bilisánszky Dániel és Török Ferenc egy este alatt dönti el, hogy ki közülük a legjobb a dunaújvárosi sportcsarnokban felállításra kerülő ringben.

A rendezvényt a közszolgálati MTVA vállalat sportcsatornája, az M4 Sport élőben sugározza. Jegyinformáció a www.felixpromotion.com oldalon.

(forrás: monokli.com)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...