4.9 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Napi szatír

Megszaporodtak a szeméremsértő cselekedetek a környéken. Néhány napja Cegléden az rendelőintézetnél mutogatta magát egy férfi, de Abonyban sem ritkaság a „mutogatós bácsi”.
„Volt már vasútállomáson riogató szatír, templomkertben péniszét mutogató beszámíthatatlan ember, és több olyan eset is, amikor nőket fogdostak, trágár szavakat mondtak nekik.” – írta meg miabonyunk.hu. Ez az eset mégis súlyosabb az előzőknél, ugyanis Abonyban „az egyik óvoda közelében játszadozik magával pucéron egy férfi, aki elméletileg beszámíthatatlan. Az ovi udvara a ház ablakaira néz, az eset bármikor előfordulhat.”
Egy nagymama fordult a laphoz a problémával: „A lányomék oviba hordják kisunokámat. Egyik nap, mikor mentek hazafelé az utcába kanyarodva durván úgy 50-100 m- t haladtak, mikor jött egy autó. A lányom hátranézett és látja, hogy az egyik ház ajtajában áll egy pucér pasi. Figyeli őket, és szórakozik magával. Na most ennek a háznak az ablakai az ovi és a bölcsi közös udvarára tekintenek. Itt játszanak a gyerekek, és a férfi teljesen rálát. Úgy tudjuk, hogy van, aki feljelentést is tett, de első körben Ceglédről azt mondták, hogy felesleges, mert ismerik és olyan papírja van, hogy nem büntethető. Végül itt Abonyban úgy döntöttek, hogy mégis felveszik a jegyzőkönyvet. Azóta kiderült hogy több anyuka is jelezte a bölcsiben és az oviban is.” – írja a nagymama.
Azt gondolom, hogy a magamutogatásra és szeméremsértésre a beszámíthatatlan elmeállapot nem lehet mentség. Annál is inkább nem, mert a gyermekekben ez akár maradandó nyomot is hagyhat… – zárja cikkét Lőrinczy Veronika.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...