21.3 C
Cegléd
2024. szeptember 8. vasárnap
spot_img

Adakozó vállalkozók

Karácsony előtt tizenegy családnak segített tűzifával, élelmiszerrel a Bautrans 2000 Kft. és az általa felkért más ceglédi vállalkozások. Az adományozó cég lakossági ajánlás alapján kereste azokat a gyermekes családokat, akiknek szebbé teheti az ünnepet. Az ötletet egy országos kezdeményezés adta, amelyben egy rádió keresett 20 rászoruló családot támogatásra. A Tüzépet is működtető cég tulajdonosai úgy gondolták, a legnagyobb szükség télen a melegre van, így 5 mázsa tűzifát és mellette karácsonyfát, szaloncukrot és élelmiszert adományoztak.
– Összesen 15 családot ajánlottak, de többnek az elérhetőségét nem adták meg, így végül 11 ceglédi családnak szállítottuk ki a fát, közvetlenül az ünnepek előtt. – számolt be a jótékonysági akcióról Kassik Éva tulajdonos. – Mi öt családot támogattunk, de – az ajánlások nagy száma miatt – felkértünk más vállalkozásokat is a jótékonykodásra, így a – Digit Alarm Kft, Kovács Üzem, Királyfa Kft, Füle Tanya, Union-Meet Kft és egy pilisi magánszemély – is támogatott egy-egy családot.
Az ígért 5q tűzifán, a karácsonyfán és a szaloncukron kívül vittünk még egy élelmiszercsomagot, amiben tartós élelmiszer, narancs és banán volt. A családok között több 4-5-6 gyermekét egyedül nevelő édesanya, beteg gyermekeit egyedül nevelő édesanya, kisgyermekével egyedül maradt fiatal özvegy is volt. Ugyan ez a tűzifa rövid időre jelent segítséget, mégis úgy érezzük, hogy a legkiszolgáltatottabb családok, egyedülálló anyák részére nagy segítség volt. Nagyon örültek a gyerekek és felnőttek az adománynak, volt, aki még verset is írt köszönetképpen. Úgy gondoljuk, mindegyik családnál jó helyre került ez az adomány.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Ha jók, már pedig úgy gondolom,hogy igen , a Gombai család is kapott segítséget általatok! Sajnos ez a játszma még nem lefutott, ezért kérlek, alkalomszerűen, a még a jelen pillanatban a “vot családfenntartó nem lesz a helyzet magaslatán” kérlek,legalább a téli időszakban kövessétek jelen életüket!
    Megértésed sok-sok ceglédi ember nevében, akik számára ez a család fontos köszönöm!

    Tisztelettel: Józsáné Nagy Katalin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Báger Barbara világbajnokságon szerzett sikere

Jordánia fővárosában Ammánban rendezték az U17-es korosztály világbajnokságát augusztus...

Plakátkiállítás Cegléden

Hazánk EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából az Európai Bizottság Magyarországi...

Életmentés Abonyban

Abonyi rendőröknek köszönheti az életét az a 73 éves...

Gimnázium átadó

Augusztus 30-án került sor a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium...

5 dolog, amiben a bordás kanna verhetetlen 

  Amikor folyamatosan anyagok tárolásának és szállításának nehézségeivel nézünk szembe,...