12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Tavaszra új csapatot épített a CVSE

A labdarúgó NB II-ben szereplő, de jelenleg kieső helyen álló Ceglédi VSE labdarúgó csapata teljesen átalakult a tavaszi szezon mérkőzéseire. A szakmai stábot és az új játékosokat szerdán sajtótájékoztató keretében mutatta be az egyesület technikai vezetője Kőházi Ádám. A csapatot Nagy Mihály vezetőedző mellett Miskei Attila másodedző irányítja és Virágh Ferenc utánpótlás szakmai vezetőként is a stábot erősíti majd. Nagy Mihály Mosonmagyaróvár szakmai igazgatójaként “igazolt át” Ceglédre, korábban pedig a Videoton másodedzőjeként magyar bajnoki címet szerzett. A vezetőedző arról nyilatkozott, hogy Cegléden minden feltétel adott a jó szakmai munkához és azért kellett ennyire felforgatni a csapatot, mert az őszi keret nem lett volna képes kivívni a bennmaradást, minőségi igazolásokra volt szükség. Az érkező játékosokat posztokra igazolták és mindegyikük vagy mostani NB I-es csapatból érkeztek, vagy van első osztályú játékos múltjuk.

A CVSE új játékosai: Fürjes Ádám (Dorog), Szalkai Róbert (ZTE), Lengyel Béla, Karacs Péter és Tihanyi Olivér (Kisvárda), Nagy Sándor (Gyirmót), Tulipán Ákos (Budaörs), Mursits Roland és Takács Péter(Békéscsaba), Fröhlich Roland (Mezőkövesd), Preklet Csaba (Vasas), Majoros Szabolcs (CVSE U19) és Gasztner Roland (Tatabánya még egyeztetés alatt)

Távozó játékosok: Sánta Attila, Popovics Bertold, Miklós Viktor, Makrai László, Farkas Viktor, Pozsár Dániel, Horváth Gábor, Csordás Szabolcs, Babolek Zoltán, Szkunc Vjacseszlav, Markó Ádám, Wild Tamás, Horváth Bence és Verebélyi Konrád.

A Ceglédi VSE idei első tétmérkőzése február 11 szombatra van kiírva. A DVTK elleni Magyar Kupa találkozót 14:00 órai kezdéssel kellene lejátszani a csapatoknak ,de jelenleg az albertirsai pálya alkalmatlan a mérkőzésre, így a hazaiak szeretnék elhalasztani, melyről még nincs hivatalos döntés.

(cegledisport.hu – Fotó: Kisfaludi István)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...