3 Comments

 1. 3

  Ceglédi

  SZARHÁZI TAKÁCS! JOGTALANUL VAGY POLGÁRMESTER! AZ PEDIG KÜLÖNÖSEN ALJAS, HOGY ERDÉLYI CÉGBEN VAGY ÉRDEKELT, AMI A HIVATALODDAL ÖSSZEFÉRHETETLEN ÉS ENNEK “ÖRÖMÉRE” A CSIKI SÖRREL KAPCSOLATBAN IS, BOZGORKÉNT VISELKEDSZ!
  “Anarquista
  2017. február 18. (szombat), 20:02
  T László a többi korrupt képviselőből kreált egy bizottságot, amely kimondta, hogy minden rendben van. Nem érdekli, hogy a NERtársai által is hozott törvény szerint jogtalanul volt polgármester, jogtalanul írt alá szerződéseket, hozott jogszabályokat. Az egész képviselőtestületet a polgármesterrel együtt fel kell oszlatni! Károly Ferenc ezenkívül apukája cégének szavazott meg munkákat, megbízásokat. Ez nem összeférhetetlenség? Kilóra megveszik a szavazókat, majd hatalomra jutva a ,,befektetésük” többszörösét lopják a közösből.

  Ha meg tudják oldani, hogy mindenki interneten vallja be az adóját, akkor miért nem tudják megoldani, hogy a tolvaj képviselők helyett a lakosság dönthessen, szavazhasson közösségi dolgokról? Mert diktatúra van!”

  Polgármesteri és képviselői

  összeférhetetlenség

  http://www.kormanyhivatal.hu/download/2/66/61000/Polgármesteri és képviselői összeférhetetlenség.pdf

  https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100189.TV

  Összeférhetetlenség

  72. §60 (1)61 A 3000 fő és az az alatti lakosságszámú település polgármesterének, valamint a 3000 fő feletti település társadalmi megbízatású polgármesterének összeférhetetlenségére a 36. §-t kell alkalmazni.

  (2)62 A 3000 fő feletti lakosságszámú település főállású polgármestere – a tudományos, oktatói, lektori, szerkesztői, művészeti, jogi oltalom alá eső szellemi tevékenység és a nevelőszülői foglalkoztatási jogviszony kivételével – egyéb, munkavégzésre irányuló jogviszonyt nem létesíthet, más kereső foglalkozást nem folytathat, nem lehet gazdasági társaság személyesen közreműködő tagja.

  Reply
 2. 2

  csajbók Ferenc

  a beígért utcák aszfaltozása mikor fog kezdődni Tisztelt Hivatal?????!!!!!!!

  Reply
 3. 1

  Ceglédi

  Takács! Ugyanolyan jellemtelen, gerinctelen SENKI vagy, mint elődöd, a szaros-hugyos-boros köcsög!
  “Nem kapott megfelelő számú támogató szavazatot Csuri Károly önálló képviselői indítványa a Heineken multinacionális sörgyár termékeinek bojkottálása ügyében. Az úgynevezett Igazi Csíki Sör romániai gyártását betiltó eljárás elleni tiltakozást szimbolizáló kezdeményezéssel kapcsolatban a polgármester elmondta, ki-ki ízlése, és belátása szerint döntsön a termékek fogyasztása ügyében.”

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2016. Ceglédi Panoráma