3.5 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Tragikus tűzeset Nagykőrösön

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatott, hogy tragikus kimenetelű tűzeset történt vasárnap délelőtt Nagykőrösön a Kárpát utcában. Egy 100 négyzetméteres lakás gyulladt ki, mely teljesen kiégett, a lángok martalékává vált. Két súlyos sérült is van, két mentőhelikopterrel szállították őket kórházba. Az egyik sérült egy idősebb nő, a másikuk fiatal. Az egyiküket a lépcsőházból menekítették ki a tűzoltók, másikukat a lakásból hozták ki létra segítségével. A mentésben, oltásban mind a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai, mind a Ceglédi Hivatásos Tűzoltók részt vettek. A tűz keletkezésének oka egyelőre nem ismert, azt szakértők vizsgálják. A szomszédok gázrobbanásról beszélnek, de ezt a szóvivő lapunknak nem tudta megerősíteni. Mindkét sérültnek jobbulást és mielőbb felépülést kívánunk.

Hivatalos, MTI hír minderről:

Tűz keletkezett egy háromlakásos sorház egyik lakásában vasárnap délelőtt Nagykőrösön, két ember megsérült – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Az MTI érdeklődésére Csámpai Attila elmondta, hogy mind a két sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba. Hozzátette: az egyik sérült testfelületének 40 százalékán, a másik 50 százalékán szenvedett égési sérülést.

A tüzet eloltották, a tűzoltók megkezdték az épület átszellőztetését – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Fotó: Lőrinczy Veronika, a képek a helyszínen készültek

nagykorosma.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...