14.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Mesteri gólokkal Nyíregyházán is győzött a Cegléd

Miskei Attila irányításával folytatta remek tavaszi szereplését a Ceglédi VSE. Vasárnap Nyíregyházáról újabb fontos három pontot hoztak el a ceglédiek “mesteri” gólokkal: Szabó és Takács talált a hazai hálóba.

Az őszi fordulóban Albertirsán hektikus mérkőzésen szenvedtünk vereséget a Sparitól, hiába vezettünk 2:0-ra már 10 perc után. A cél egyértelműen a visszavágás volt Véber György csapata ellen.

A mérkőzés nehezen kezdődött, az első percekben végig a mi térfelünkön zajlott a játék, de nem volt helyzete a hazai csapatnak. A 9. perctől aztán folyamatosan jöttünk ki a szorításból, de komoly helyzete nem volt egyik csapatnak sem.

Aztán a 16. percben jött ismét Szabó Viktor és megszereztük a vezetést Takács beadása után. Utána átvettük az irányítást, hagytuk jönni a Nyíregyházát, akik azonban nem tudtak komoly helyzeteket kialakítani, köszönhetően a védelemnek és Mursitsnak, aki amikor kellett, akkor szépen védett.

Nekünk viszont voltak ziccereink, akár a mérkőzést is eldönthettük volna az első félidőben, Albert egyszer a kapus mellett tolta el a labdát Peres elé kicsit hosszan, így az üres kapura már nem tudta rárúgni Peres a labdát, nem sokkal később Szabó tette vissza a második vonalban a labdát félmagasan Albert elé, aki egyből fejelt, de pont Hermány kezébe. Jó játékkal és 1:0-s vezetéssel vonulhattunk félidőben az öltözőbe.

A második félidő elején várható volt, hogy a hazaiak nekünk esnek, sajnos ebből gólt is szereztek a 47. percben. A gól után támadásban is maradtak, de hősiesen védekeztek a játékosaink, így újabb gólt nem tudtak szerezni.

A hazaiak támadásait rendre megpróbáltuk megkontrázni, ami többször jól is sikerült. Albert István, Nánási és Peres előtt is adódott lehetőség, de a győztes gólt Takács szerezte a 79. percben. Albert húzogatott jól a bal oldalon, ami után Tihanyihoz passzolt, aki beadta a labdát, Asztalos elengedte és a hosszún egyedül érkező Takács a kapuba fejelt.

Nagyon jó iramú és színvonalú mérkőzésen győztük le a Nyíregyházát, a mérkőzés után pedig a hazai szurkolók tapssal és “szép volt fiúk” rigmussal jutalmazták csapatunkat. Nem sokat tapasztalt élmény volt ez a hazai labdarúgásban.

Nyíregyháza Spartacus-Ceglédi VSE 1-2 (0-1)

Gól: Dragóner F. 47., ill. Szabó V. 16., Takács P. 80.

Ceglédi VSE: Mursits – Nagy, Nánási, Albert I., Preklet – Lengyel, Takács, Albert Á. – Tóth, Szabó, Peres . Edző: Miskei Attila

Csereként beállt:
Asztalos, Tihanyi, Karacs

Miskei Attila vezetőedző: – Az életünkért játszunk minden mérkőzésen, megpróbálunk alázattal, az ellenfelet tisztelve pályára lépni. Mindent megteszünk a bennmaradásért, más esélyünk nincs, csak ha küzdünk.

Forrás: cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...