10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Értékes egy pontot szereztünk Gyulán

A Szeged 2011 ideiglenes otthonában nehéz mérkőzésre számítottunk és nem is okozott meglepetést a találkozó. A nagy szélben lejátszott összecsapás után elégedett lehet a csapat az egy ponttal.

 Az ötödik percben egy nagy lehetőség adódott a hazai csapat előtt, de rossz megoldást választott a szegedi játékos, így a nagy lehetőségből nem lett komoly helyzet. Ez után a mezőnyben zajlott a játék, majd a 17. percben már sokan gólt láttak Albert Ádám lövése után, de a labda elment a jobb oldali kapufa mellett.

A folytatásban előttünk adódtak lehetőségek, majd a 34. percben a Szeged is nagy lehetőség kapujába került, de a hazaiak játékosa hiába állt tisztán a kapussal szemben, csúnyán eltörte a labdát. A félidő vége előtt sajnos egy szomorú dolog történt, Fürjes Ádám egy oldalvonal melletti szituációnál a földre esett és nagy fájdalmak között ott is maradt. Pár perccel később mentővel kórházba szállították, az első diagnózisok alapján szalagszakadás gyanújával, de pontosan csak pár nap múlva lehet megtudni az állapotáról. Ádámnak a teljes csapat és a szakmai stáb mielőbbi jobbulást kíván!

 A második félidőben nagyjából hasonló volt a játék képe, mint az első félidőben, viszont több veszélyes lehetőségünk is volt, amiből több góllal kecsegtetett. Szabó lőtt először centikkel a kapu mellé, majd Peres nyargalt el a bal oldalon, befele húzta a labdát, ellőtte, de a kapus védett. A hazaiak kapusa a 73. percben mutatta be legnagyobb védését Albert Ádám lövésénél.

Nem sokkal a vége előtt aztán Mursitsnak is be kellett mutatnia tudását, amikor ziccerben hárította a hazai támadó lövését.

A vége így 0:0-s döntetlen, ami a forduló többi eredményét figyelembe véve és a Szeged 2011 pozícióját is nézve jó eredménynek számít. Ha a helyzetek számát nézzük, akkor lehet bennünk egy kis hiányérzet.

Kőházi Ádám

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...