10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Rablás miatt vették őrizetbe

Rablás bűntett, testi sértés bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy fiatalkorú ceglédi fiú ellen.

A gyanúsított a rendelkezésre álló adatok szerint 2017. április 30-án hajnalban egy ceglédi utcán ment oda az ismerőséhez, akitől elkérte a mobiltelefonját. Amikor a sértett visszavette tőle a készüléket, a gyanúsított utána ment és ököllel megütötte, majd kirúgta a lábát. Ettől a férfi elesett és az elsődleges adatok szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
A fiatalkorú fiú ekkor a sértett társaságában lévő férfi figyelmét elterelte és kivette a nadrágja hátsó zsebében lévő telefont, majd távozott a helyszínről.
Rövid idő elteltével a város vasútállomásának várótermében ment oda a gyanúsított egy férfihoz, akinek a kezéből kikapta a mobiltelefonját és a készülék tokjában lévő készpénzt is. Amikor a sértett megpróbálta visszavenni azokat, a gyanúsított ököllel fejen ütötte, majd az állomásról elfutott.
Az adatgyűjtés eredményeként a ceglédi nyomozók néhány órával a bűncselekmények elkövetése után azonosították és elfogták a gyanúsítottat. Előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.
A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...