13.8 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

BEST FACE FEST CEGLÉD

Cegléd legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja a Gál József Sportcsarnokban márciusban búcsút intett a közönségének. A szervezők nagy örömére egy program változást követően egy ráadás party-val tudják megörvendeztetni Cegléd és környéke fiatalságát május 13-án! Ez hatalmas boldogság a szervezőknek és a visszajelzések alapján a Best Face Fest rajongó táborának is.

Ennek örömére talán az eddigi legerősebb sztárvendég-összeállítással kedveskednek a rendezők szórakozni vágyóknak. A Best Face Fest látványos nagyszínpadára érkezik az egy évet kihagyó és a Tomorrowland-et többször is megjáró, nagy visszatérő JULIA CARPENTER, a legendás BÁRÁNY ATTILA, a harmadik éve az év Dj-je címet viselő NEWIK. A sztárvendég sort erősíti még DRAGON S, és a Miller SoundClash döntőse NAVIDAL aka, Dave Junior. Az est házigazdái a Hopeland Dj verseny döntőse és dobogósa Chris Dylan, a zenei világ új gyöngyszeme Little Pearl és a nagy partyman Sentinel.

Jegyek megvásárolhatók elővételben, korlátozott számban a Ceglédi Gál József Sportcsarnokban (Cegléd, Rákóczi út 33.) és a rendezvény hivatalos Facebook oldalán meghirdetett jegyértékesítőknél 1600 Ft-os egységáron, továbbá a helyszínen, a kapunyitást követően 1999 Ft-ért.

Az egyelőre kérdéses, hogy a folytatásban reménykedhetnek-e a fiatalok, vagy a sportcsarnok átépítése miatt, egy hosszú szünet várható. A szervezők hamarosan bővebb információval tudnak szolgálni. „A legutóbbi testületi ülésen elhangzottak alapján egyértelműen kiderült, hogy az eredeti tervekhez képest a sportcsarnok átépítése módosul, ami a munkálatok megkezdésében csúszást eredményezhet. Ahogy ezt hivatalosan is megerősíti a sportcsarnok vezetése, azonnal megosztjuk a közönséggel. Azt, hogy az őszi szezonban lesz-e Best Face egyelőre nem tudjuk megerősíteni, de reális esélyt látunk arra, hogy a második félévi folytatásban még bizakodhatunk. Addig is május 13-ra koncentrálunk, és a nyárra, ahol egy régi–új helyszínen a Beat Land-en (régi konzervgyár) tervezünk fantasztikus nyári partikat, ahová mindenkit szeretettel várunk” – tudtuk meg a Best Face Fest Teamtől.

A május 13-i Best Face Fest-ről bővebb infó a rendezvény hivatalos Facebook oldalán található: www.facebook.com/best.face.fest

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....