10 Comments

 1. 8

  Németné Balog Eszter

  Katasztrófa amit művelnek a szemétszállítási díj befizetése körül. Hívásra, legyen türelemmel! Nem vagyok! Szaporodik a be nem fizetett díjak! Csoportos beszedéssel fizettük. Nem hívták le! Volt a számlán fefezet! Sokszor hívtam az NHKV-t! Meg ígérték, sőt állították, hogy nem lesz késedelmi kamat! Letiltottam az átutalási beszedést. Ezek után megint hívtam az NHKV-t. Elmondtam, hogy küldjenek csekkeket és havonta kettőt befizetek. Többet nem tudok, mert kevés a nyugdíjam, / azt kapom ami a rokkantságim volt/, a párom meg szintén rokkantságin van, 30.575.-ft a jövedelme, meg 4 órás munkája van, ami szintén, hátmit ne mondjak!!! Küldték is a csekket nem túl gyorsan, de jöttek, mégpedig egyszerre nyolc! Ami a meglepő, hogy saját magukat meghazudtolták!!!! A levél tartalma főleg az, hogy 15 napon belül fizesse be, mert késedelmi kamatot és egyéb költségeket számolnak fel!!!!!! Azt elfelejtik, hogy ÖN HIBÁNKON KÍVŰL NEM FIZETTÜNK!!!!! Levelet írpk nekik, hogy papír alapú legyen! Kíváncsi vagyok a válaszra?!!!! Bár, azt hiszem, én leszek a vesztes nem ŐK!!!!!

  Reply
 2. 7

  Németh Márta

  Én még az idén nem kaptam számlát: IGAZ TELEFONON ÉRDEKLŐDTEM, KAPTAM IS EGY NAGYON RENDES HÖLGYTŐL INFORMÁCIÓT! VÁLASZ A HÖLGYTŐL AZ VOLT, MÉG Ő SEM KAPOTT, DE MOST VÁRJÁK A SZÁMLÁKAT ÉS POSTÁZNI FOGJÁK HAMAROSAN! LEHET, HOGY NEGYED ÉVES SZÁMLÁK LESZNEK, VAGY FÉLÉVES!!! AKKOR KÜLDJÉK, VÁROM A SZÁMLÁT, VAGY SZÁMLÁKAT!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!

  Reply
 3. 6

  Czakó Károlyné

  Én is tegnap kaptam egy felszólítást, hogy hátralékom van, fizessem be, és küldték a csekket. Ez tavaly októberi szemétdíj, amit januárban kiküldtek, és én be is fizettem! Decemberig rendezve van a szemétdíjam, viszont idénre még nem küldtek egyetlen csekket sem és már június van. Megint egyszerre fogják ránkzúdítani? Én is havonta fizettem, nem negyedévenként. Jó lenne ha rendeznék már a dolgaikat, és utána rendszeresen küldenék a csekkeket havonta.

  Reply
 4. 5

  Kecskeméti Edit

  Én is kaptam!Meg sem fordult a fejemben,hogy jogtalan,nem néztem utána befizettem!Lehet nem kellett volna?

  Reply
  1. 5.1

   Marsy

   Felszólítást én is kaptam,melyben részletezik, hogy a késedelmes napok száma: 175. Szégyenemben gyorsan befizettem az összeget.

   Reply
 5. 4

  Mali Melinda

  Én duplán fizettem be. Sajnos csekken és utalassal közölték hogy nem aztán kB 3honap után megtaláltak a penzt (kb6levelem utan. Amik i gatlanomnal megtalálása az utalás ott csak utalás tortent) és nem.hajlandóak visszautalni majd beszamoljak ez megy december óta de idén még számlát se kaptunk…

  Reply
 6. 3

  Kardulecz Andrea

  0619996464 számon lehet elérni őket! Nagyon nehezen!! Negyed évesen fog mindenki számlát kapni ! Tévesen küldik ki a felszólításokat, a könyveléssel el vannak maradva ,ezt a felvilágosítást kaptuk a héten.

  Reply
 7. 2

  Tóth Jánosné

  Én átutalással egyenlítem tartozãsaimat, de mióta az NHKV vette át a hulladékszállítási teendőket, csupán két alkalommal történt számla egyenlítés. Így tartozásom harmincezer forint körüli. Két alkalommal telefonon érdeklődtem a probléma megoldása felől, de a válasz: ” a rendszer hibája, érdeklődjön két hét múlva.” Érdekes lenne, ha ezek után még késedelmi kamatot is számolnának fel!!

  Reply
 8. 1

  Figyelőszem

  Várjuk a fejleményeket, mert mi például nem kaptunk felszólítást, de nem lehet eligazodni az általuk írtakon. A számla mellé mellékelt tájékoztató szerint, aki eddig havonta kapta a számlákat, ezután is havonta fogja kapni, aki negyedévente, az továbbra is úgy, és így tovább. Ha jól emlékszem, én is havonkénti számlázottként csak decemberig bezárólag kaptam számlát, mégpedig idejekorán,február-március környékén, de áprilisi fizetési határidővel. Mind be lett fizetve. De azóta nem kaptunk egyetlenegy számlát sem. Az is érdekelne tehát, hogy most a havi számlások is negyedévente fognak-e számlát kapni. Nálunk különösen figyelni kell, mert például, ha nem a megszokott kézbesítő jár, a helyettes sorozatosan a szomszédba dobja a számlákat. De ami méginkább sürgetőbb lenne, az az, hogy küldenék már ki végre mind, ami hátralékos – miattuk az -, és végre befizethetnénk már és le lehetne tudni. De így csak tologatják maguk előtt és előttünk is a lemaradásukat.

  Reply
  1. 1.1

   Dr Mike

   Mi is kaptunk…..még meg sem néztem….de most,hogy így mondjátok…..Megnézem Köszönöm (mindíg,mindent kifizettünk )

   Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2016. Ceglédi Panoráma