3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Keszthelyi Luca diákolimpiai bajnok

Debrecenben rendezték meg a lll. korcsoport (2004-2005) diákolimpiai atlétikai bajnokságát. Ceglédről a Várkonyi István Általános Iskola 4×100 m-es váltója csapatban, míg egyéniben Keszthelyi Luca a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium, és Tóth Gergő a Református Iskola tanulója képviselte városunkat.
Keszthelyi Luca új diákolimpiai csúccsal megnyerte a diákolimpia magasugró számát, a régi 161 cm-es csúcsot  Luca 163 cm-re javította. Nagyon izgalmas és nehéz verseny alakult ki a verseny végére, hiszen senki sem gondolta volna, hogy 3 versenyző is nekivághat a régi csúcs beállításának a 161 cm-nek. Szerencsére ez a magasságot csak Lucának sikerült átvinnie, így beállította a régi diákolimpiai csúcsot. Luca ezután 163 cm-re emeltette a lécet, amit a 3. kísérletre sikerült átvinnie.
A lll. korcsoportban magasugrásban indult Tóth Gergő (2005) is, aki ebben az évben kicsinek számít a korcsoportjában. Ennek ellenére Gergő remekül helyt állt a versenyen és 140 cm-es ugrásával az évfolyamában a legnagyobbat ugrotta.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...