9.4 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Médiatáborban járt a Suli TV-s csapat

A Várkonyi Suli TV stábjának 3 tagja, Kozma Gergő és Balogh Bálint 7.m, valamint Kis Olivér 7.a osztályos tanulók július2-6-ig médiatáborban vettek részt Zánkán. A tanulók önköltségét és a buszköltséget a Ceglédi Tankerületi Központ finanszírozta.

A tábor 4 napja alatt a gyerekek szakmai ismeretekben gazdagodtak, sokat fejlődtek és tapasztaltak, a tábor több programjáról is forgattak kisfilmet. A tábor szakmai vezetői Szabó Eszter Judit főszerkesztő és Bertók T. László riporter voltak, akik a stábtagokat folyamatos odafigyeléssel és szakmai tanácsokkal segítették.

A forgatások és a folyamatos munka mellett a gyerekeknek szórakozásra is volt lehetőségük, sárkányhajóztak, sétahajóztak, fürödtek a Balatonban, éjszakai Bátorságpróbán vettünk részt velük és bementek a Kalandparkba is.

A médiásokat meglátogatta az Iskolapad, valamint a Balatoni nyár című műsorok stábja is. Hatalmas élmény volt a gyerekek számára, amikor Herczegh Anita asszony, Áder János köztársasági elnök felesége jött a táborba és hozzájárult ahhoz, hogy az egyik gyerekstáb interjút készítsen vele. Gergő beszállhatott forgatni az Anita Asszonyt kísérő motorcsónakba a nagy tévécsatornák képviselőivel, Bálint remek és színvonalas videókat vágott össze, Olivér pedig kitűnő riportokat készített, igazi csapatmunka volt. A gyerekstábok által készített videókat folyamatosan töltik fel az Erzsébet Táborok honlapjára, illetve facebook oldalára. A Várkonyi stábja a III. stáb volt, az ő videóikat ezen a néven láthatjátok.

Nagyon hasznos, élményekben, tapasztalatokban gazdag 4 napot töltöttünk Zánkán az Erzsébet-táborban, nagyon büszke vagyok a gyerekekre, remek munkát végeztek. Köszönet Hornyikné Takács Krisztinának is, aki ugyan nem tudott ott lenni a gyerekekkel, de a tudást Ő adta a kezükbe.

Balogh Judit kísérő pedagógus

Mentés

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....