3.9 C
Cegléd
2025. december 22. hétfő
spot_img

Tóth Pál a legjobbak között

Az Ízek, séfek, élmények gasztrokalandozás sorozatban egy ceglédi arcra is felfigyelhetünk: Tóth Pál a Kővirág Étterem séfje Kulináris élvezetek a mai modern konyhából címmel főzött ínyenc menüt a vendégeknek szeptember 9-én a sárvári Spirit Hotelben. A szállodában 10 héten át, 10 ismert séf főz gourmet vacsorát a vendégeknek.
Korábbi interjúnk Tóth Pállal itt olvasható…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

A szobrász és a felüljáró

Csurgai Ferenc ceglédi szobrász szabadalmában foglalt technológia alapján gyártották...

A ceglédi focipálya ügye lezárva

Hosszú jogi folyamat végére tett pontot az Alkotmánybíróság annak...

Kamionnak ütközött egy autó

Kamion és személyautó ütközött össze az M4-es autópálya Szolnok...

Betörések az állomás környékén

A Ceglédi Civil Összefogás facebook fórumon tették közzé, hogy...

Ceglédi fiatalt szenteltek pappá

A Szent Kereszt katolikus iskola számolt be arról, hogy...