1.3 C
Cegléd
2024. november 26. kedd
spot_img
spot_img

Tóth Pál a legjobbak között

Az Ízek, séfek, élmények gasztrokalandozás sorozatban egy ceglédi arcra is felfigyelhetünk: Tóth Pál a Kővirág Étterem séfje Kulináris élvezetek a mai modern konyhából címmel főzött ínyenc menüt a vendégeknek szeptember 9-én a sárvári Spirit Hotelben. A szállodában 10 héten át, 10 ismert séf főz gourmet vacsorát a vendégeknek.
Korábbi interjúnk Tóth Pállal itt olvasható…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Miért fontos a klíma szakszerű tisztítása?

    Ha egy minőségi klímát választunk, amit szakértők szerelnek be,...

Elegáns női blúzok: melyek a legkelendőbb változatok, hogyan viseljük őket?

    A női blúzok egyértelműen az elegáns ruhatár alapdarabjai közé...

A digitalizáció határai: Megmenthetik a digitális ikrek az iparágakat?

      Az "Internet of Things" (IoT) eszközök száma óriási növekedés...

Ceglédi elismerés a Szent Erzsébet-díjak átadásán

November 16-án, a váci Nagyboldogasszony-székesegyház ünnepi szentmiséjén adták át...

Az ipari mennyezeti lámpák szerepe a mindennapokban

  Az ipari mennyezeti lámpák, vagy más néven csarnokvilágítók, elengedhetetlen...