8 Comments

 1. 7

  Zimonyi Zita

  Erről az emberről…?! Nekem is van egy történetem!!! Mi ez az elfogult, összevissza zagyvaság? És egyáltalán hogy lehet, hogy még ott van…?!

  Reply
  1. 7.1

   ROZI LESZINGER

   Erre miért nincs indok? Nagyon sokan szeretik,tisztelik a János nővért. Miért ez a rosszindulatu megjegyzés?

   Reply
 2. 6

  Vargáné

  Mi is találkoztunk Vele és Kedves Párjával, sőt még most is mikor kontrollra járunk nagyon örülünk, mikor láthatjuk őket. Ha ilyen emberek lennének sokan, boldogan élnénk és gyógyulnánk meg! Egy éve mentünk be a férjemmel, nagy volt a baj, amputáció és inzulinra átállítás. Ő kedvesen, szinte barátként fogadta kétségbe esett férjemet. Én is nagyon megkedveltem őket. Köszönet érte!!!

  Reply
 3. 5

  Tomanovics László

  Én is találkoztam vele. Minden elismerésem az emberségéért, a hivatástudatáért. Volt egy iszonyatos pár perc az életemben, amin Ő segített át. Soha nem fogom elfelejteni.

  Reply
 4. 4

  Mészárosné Bácskai Erzsébet

  Gratulálok a munkájához sok sikert!Egy pár alkalommal volt szerencsénk találkozni,le a kalappal a hozzá állásához egy igazi lelki ismeretes és oda adó embert ismerem meg önben humorával egy párszol fel viditotta a páromat is aki sajnos már nincs kösztünk,pedig elég sokat beszélgettek viccelődtek druszájának szólította kedvelték egymást.Üdvözlettel egy betegének felesége!

  Reply
 5. 3

  kisgyorgy.csilla@gmail.com

  Ugye Jani nővér? 4-5 éve volt “szerencsém” vele találkozni ( epeműtét ) Kedves,humoros fiatalember és rendkívül ügyesen köti be az infúziót.Amikor volt egy kis ideje,bejött a szobánkba beszélgetni.Többet elmondott a diétáról,mint a neves főorvos.És persze mindezt közvetlenül,vidáman.Sokan tanulhatnának tőle emberséget,jó modort!

  Reply
 6. 2

  Utasi Beatrix

  Nincsenek szavak. És ahogy nyilatkozik úgy is teszi. Kollégaként, voltam az àpoltja. Csak köszönet a gondoskodàsért!

  Reply
 7. 1

  Tóth Enikő

  Imádjuk ezt a ” Nővér bácsit”! Lelkiismeretes, jóindulatú, humoros! Sok sikert a továbbiakban!!;

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2016. Ceglédi Panoráma