4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Defibrillátor a BÁCSVÍZ központi ügyfélszolgálatán

Félautomata defibrillátort helyeztek ki október 25-én a BÁCSVÍZ Zrt. kecskeméti központjának ügyfélvárójában. Az Izsáki úti ügyfélszolgálatot hetente több mint ezer ember keresi fel, emellett jelentős az irodaépületben, illetve a telephelyen dolgozók száma is.

– A BÁCSVÍZ Zrt. számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás – mondta Kurdi Viktor, a cég elnök-vezérigazgatója. Ennek súlyát átérezve vásároltuk meg az újraélesztő készüléket, amelyet a központi ügyfélszolgálatunk portáján helyeztünk el. Azért, hogy a készülék kezelését és az újraélesztési folyamat elsajátítását minél szélesebb körben megvalósítsuk, 16 kollégánk végzett el egy közel négyórás képzést, melyen magam is részt vettem. A tanfolyam során lépésről lépésre sajátíthattuk el és gyakorolhattuk azokat a tennivalókat, amelyek egy sikeres újraélesztéshez szükségesek. Megdöbbentő az a tény, hogy Magyarországon naponta 70 ember esik áldozatául a hirtelen szívhalálnak. Bízunk benne, hogy a BÁCSVÍZ-nél a készülék használatára nem lesz szükség, de abban az esetben, ha a környezetünkben mégis előállna egy ilyen helyzet, akkor a technikai felszerelés és a munkatársak tudása is segítség lehet a bajbajutott számára.

A cég elnök-vezérigazgatója lapunknak elmondta: szívesen elhelyeznének a ceglédi ügyfélszolgálaton is ilyen készüléket, ha találnak erre pályázati forrást.

További képek, bővebben…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...