17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

A Faulhaber 2017 Legjobb munkahelye!

A Faulhaber Motors Hungaria Kft. 1997 óta, Albertirsán a legmodernebb technológiákat kihasználva kézi-, félautomata- és robottechnika segítségével állítja elő termékeit: a precizitásban és minőségben egyedülálló hajtáselemeket, azok felépítéséhez szükséges szerelvényeket és alkatrészeket. Jelenleg fejleszti és gyártja az úgynevezett „lapos” DC-EC motorokat, a hozzávaló hajtóműveket, jeladókat, illetve 3 és 5 mm-es hajtásszerkezeteket.

Dinamikusan fejlődő vállalatunkban jelenleg is folyik egy 1,5 milliárd forintos saját tőkés beruházás, mellyel megduplázzuk termelőterületünket. Stabil, megbízható hátterünkkel tudunk biztonságot nyújtani immáron 230 család számára. Míg 2016 januárjában létszámunk kb. 150 fő volt, 2019 végére kb. 350 főre bővülünk.

Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az AON Legjobb Munkahelyek felmérésének eredményeként, munkatársaink véleménye alapján immáron 2. alkalommal sikerült megnyernünk a „Legjobb munkahely” díját az 50-250 fős foglalkoztatotti kategóriában.

A Faulhaber Motors Hungaria Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a továbbiakban is méltó legyen hírnevéhez. Dolgozóink megkérdezése alapján a kulturált munkakörnyezet, az egyéni fejlesztési programok, a magas cafetéria juttatások, a 13. havi fizetés, a vállalaton kívüli rendezvények, élmények és az egymásra való odafigyelés emeli vállalatunkat a hasonló vállalatok fölé.

A Ceglédről és Ceglédbercelről járó munkavállalók bejárását Albertirsára igényüknek megfelelően tudjuk biztosítani. Amennyiben gépjárművel szeretne közlekedni 15 Ft/km támogatást biztosítunk, ha busszal, vagy vonattal akkor pedig 100%-ban térítjük a bérlet árát, de lehetőség van a vállalati busz igénybevételére is, mely Cegléd-Ceglédbercel útvonalon 6 megállóban várja a közlekedni vágyókat.

Végezetül a családi irányítás alatt lévő vállalatcsoport vezetője Dr. Fritz Faulhaber idézetével szeretném zárni soraimat, melyet mindig szem előtt tartva igyekszünk kialakítani mindennapjainkat: „A siker szempontjából az a döntő, hogy milyen jól használjuk ki a csapatunkban rejlő lehetőségeket, milyen magas színvonalon és milyen megbízhatóan dolgozunk!”

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Jó napot! Bárány Erzsébet vagyok Ceglédi lakos. Szeretnék kérni egy elérhetőséget.., ha lehet. Munkaügyben szeretnék beszélni egy illetékes személlyel. Köszönöm
    Bárány Erzsébet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....