12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Cegléd legnagyobb fesztiválja – 15. alkalommal!

2017. november 18-án Mega Sensation fantázia névvel folytatódik Cegléd és környékének eddigi legsikeresebb elektronikus zenei fesztivál sorozata a BEST FACE FEST. A szervezők ismét nem okoznak csalódást a fellépők névsorával. Egy este, egy színpadon 11 sztár lép fel, ami eddig példátlan a sorozat történetében. Igazi mega sztárparádé várható!

Országos hírnevű és helyi kedvenc lemezlovasok után, akik fergeteges show-val és zenei szettekkel készülnek, KÉT ÉV UTÁN ÚJRA CEGLÉDEN a Best Face színpadán az évek óta egyik legsikeresebb, és az egyik legnagyobb magyar kedvenc együttes, a CHILDREN OF DISTANCE. Fellépésük igazi sikert ígér, hiszen zenéjüket minden korosztály kedveli és énekli, így a tiniktől a felnőttekig várják a vendégeket a szervezők!

A sztárok mellett a megszokott színvonalas hang, fény és látvány mellett hatalmas bulival is kecsegtet Cegléd és környéke legnagyobb rendezvénye. A facebook eseményben meghívós, míg a Ceglédi Panoráma Facebook oldalán megosztásos játékban lehet ingyenes belépőket nyerni, amit a helyszínen lehet átvenni! A fődíj: 2 db belépőjegy 5000 Ft-os fogyasztással! Keresd a játékokat! Gyere! Játssz! És NYERJ!

A novemberi 18-i rendezvényre belépőjegyet elővételben korlátozott számban 1600 Ft-os egységáron lehet vásárolni november 6-tól, a Ceglédi Gál József Sportcsarnokban (Cegléd, Rákóczi út 33.) hétfőtől csütörtökig 8-tól 16 óráig és pénteken 14 óráig, illetve a BEST FACE FEST hivatalos Facebook oldalán (www.facebook.com/best.face.fest) meghirdetett jegyárusítóknál. Elővételes jegy olcsóbb ára mellett, még gyorsabb bejutást is biztosít a Rákóczi úti alsó sportolói bejáraton.

Természetesen a helyszínen is tudnak a vendégek jegyeket vásárolni, a 22 órás kapunyitást követően 2000 Ft-os egységáron.

A rendezvényre 16 éven aluliak kizárólag felnőtt felügyelettel léphetnek be! A biztonsági szolgálat a beléptetés jogát fenntartja! Dress and Face Controll!

November 18-án mindenkit szeretettel vár a Best Face Fest Team!

Bővebb infó: www.facebook.com/best.face.fest

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...