14.8 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Vízilabda eredmények a hétvégén

A hétvégét idegenben kezdték csapataink azok közül is legtávolabbra utazó férfi felnőtt OB1/b-s csapatunk, akik 11 órás kezdéssel szálltak vízbe Nagykanizsán.
A hajnali indulás és a hosszú utazás valamint a héten több játékos betegsége is nagyban befolyásolta teljesítményünket. A mérkőzést meglepően jól kezdtük 6-4 re vezettünk, de utána kiütközött a fáradtság és vereséget szenvedtünk.

Kanizsa VSE – Ceglédi VSE 15:8
Góllövők: Hajek Zsombor 3, Simon Gábor 2, Bereczky Miklós, Ujházy Andor, Kraxotin Maxim

A szombati napon Budapesten szerepelt a Kőnigh György gyermek 2006 bajnokságban szereplő csapatunk az Oázis SC vendégeként.
A meccs kezdetén kellet pár perc mire feltudtuk venni a játék sebességét és eltudtok kezdeni a gól gyártást. A meccsen a kezdeti nehézségeket követően végig magabiztos játékot mutatunk valamint kiváló volt a védekezésünk, amit a kevés kapott gól is mutat.

Ceglédi VSE – Oázis SC 13:3
Góllövők: Kecskeméti Koppány 4, Fábián Olivér 3, Gujka Dominik 3, Csernus Flóra, Banai Máté

A hétvége hátra levő részében vasárnap hazai környezetben fogadta az országos fiú ifjúsági, serdülő, gyermek csapatunk a Székesfehérvárt.
Az első meccset az ifjúsági csapatunk játszotta, amin fegyelmezett, okos játékkal nyertek. A jó eredményhez kellett Bezzeg Marcell kapus átlag fölötti teljesítménye.

Ceglédi VSE – FVSE ( Székesfehérvár) 9:4
Góllövők: Petrényi Botond 2, Simon Balázs 2, Pusztai Bence 2, Bicskei György, Nagy Dávid,
Milus Dávid

A folytatásban gyermek csapatunk ugrott medencébe a fehérvári együttes ellen, akik minden csapatrészében jobb játékot mutatva megérdemelten nyert. Ezen a napon csapatunknak a támadás okozta a legnagyobb gondot, hisz a kiharcolt helyzeteinket rendre nem tudtok gólokra váltani, így hiába küzdöttünk kevés volt a pontszerzéshez. A mérkőzés utolsó részében remek védéseivel támogatta a csapatot Székely Kristóf.

Ceglédi VSE – FVSE ( Székesfehérvár) 3:13
Góllövők: Fekete Ákos 2, Szendrei Dávid

A vasárnapot hazai környezetben serdülő csapatunk zárta a bajnokságot vezető Székesfehérváriak korosztályos csapata ellen. Csapatunk az első pillanattól partner volt a bajnok esélyessel szemben. A meccsen felváltva estek a gólok. Az utolsó játékrészben viszont sajnos maradtak ki helyzeteink, amivel nővel tudtuk volna előnyünket. Ellenfelünk a kimaradt helyzeteinkből több kontra támadást vezetett, amiből gólt tudott szerezni és így a meccset két gólos előnnyel nyerte meg. A mérkőzésen a csapat a megbeszélt taktikát betartotta és meccsen mutatott játékkal tisztességesen helyt állt. A jó védekezése és gólerős játéka miatt kiemelkedett a ceglédi csapatból Tószegi Zoltán.

Ceglédi VSE – FVSE ( Székesfehérvár) 10:12
Góllövők: Tószegi Zoltán 4, Milus Dávid 3, Kochan Dániel, Nagy Dávid, Gáspár Tamás

A hétvégét leány országos gyermek és serdülő bajnokságban szereplő csapatunk zárta Kecskeméten.
A gyerek csapat sajnos bátortalanul játszott és csak a harmadik negyedben ébredtek fel, aminek következtében már csak az eredmény szépítése volt a cél, hisz ellenfelünk az első két negyedben mutatott játékának köszönhetően nagy előnyre tett szert.

KESI – Ceglédi Alapítvány 11:4
Góllövők: Fodor Kamilla 2, Patonai Nóra, Konfár Adrienn

A serdülő lányok pontatlanul kapkodva kezdték a mérkőzést, majd a meccs második felére összeszedték magukat. A mérkőzés döntetlen lett, a szabályok értelmében következett a büntető párbaj, amit megnyerve tudtuk hozni a fontos pontokat.

KESI – Ceglédi Alapítvány 11:12
Góllövők: Máté Diána 4, Patonai Nóra 3, Takács Kata 2, Obrácz Nagy Anna, Csernus Flóra, Sípos Laura

A hétvégén hazai környezetben szombaton (Dec. 1-én) 11 órai kezdéssel játszik felnőtt OB1/B –s csapatunk a BVSC csapata ellen. A vasárnapi napon 10 órai kezdéssel országos leány utánpótlás csapataink szállnak vízbe itthon a Hódmezővásárhely ellen.

Zám Attila

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...