6.6 C
Cegléd
2024. március 8. péntek
spot_img

Sziszifuszi edzőpark

Néhány hónapja számoltunk be róla, hogy el kellett bontani a Kossuth Gimnázium udvarán felállított és még nem is használt edzőparkot. Azóta az iskola alapítványán keresztül épült ugyan egy új eszközpark, de a mai napon azt is bontani kezdték. Mint megtudtuk, a “minden előírásnak megfelelő” szerkezet most azért kerül eltávolításra, mert nem volt beton alapja. Ezt pótolják most utólag az iskola reklamációja nyomán.

Cikkünk megjelenése után néhány nappal az intézmény vezetője, Gulyás Zoltán igazgató levelet küldött lapunknak, melyben leírja, azzal, hogy a szerkezetnek “nem volt beton alapja” valótlanságot állítunk, mert volt, és a többi eszköznek is van. A valóság ezzel szemben az, hogy bár volt a szerkezetnek alapja, az nem volt elfogadható minőségű, ezért a garancia keretében kértek javítást a kivitelezőtől.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Tisztelt olvasók! Az intézmény vezetője, Gulyás Zoltán igazgató a mai napon levelet küldött lapunknak, melyben leírja, “azzal, hogy a szerkezetnek “nem volt beton alapja” valótlanságot állítunk, mert volt, és a többi eszköznek is van.” A valóság ezzel szemben az, hogy bár volt a szerkezetnek alapja, az nem volt elfogadható minőségű, ezért a garancia keretében kértek javítást a kivitelezőtől.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...