13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Megéri tanulni – Ösztöndíjpályázat eredménye

Csemő Község Önkormányzata pályázatot hirdetett a Csemői Ladányi Mihály Általános Iskolában tanulói jogviszonyban álló tanulóknak, illetve a faluban élő középiskolásoknak. A jól tanuló diákok legjobbjai 5 hónap időtartamra nyertek pénzbeli támogatást: az általános iskolások 5.000.-Ft/hó/fő, a középiskolások 10.000.-Ft/hó/fő összegben.

‌Az általános iskolások estében a pályázat elnyerésének feltételrendszerét az iskola pedagógusai állították össze: az alsó tagozatnál elvárás a kitűnő bizonyítvány, példás magatartás, szorgalom. A felső tagozatnál a 4,5-es tanulmányi átlag vagy jelentős javulás a tanulásban, illetve jó, vagy példás magatartás és szorgalom. Minden osztályból az osztályfőnökök javaslata alapján az iskola vezetése döntött. A tanulmányi ösztöndíjat kapott tanulók: Mótyán Petra, Tóth Balázs, Dancs Levente, Gál Barnabás, Tóth Kata Krisztina, Hantházi Vivien, Pankotai Boglárka, Beniczki Dominik, Kövesdi Vanessza, Józsa Norbert, Pólya Zsófi, Strázsi Ferenc Csaba, Bánóczki Péter, Bánóczki Tamás, Kiss Henrietta, Varga Adrienn, Papp Zsolt.

Az általános iskolások már megkapták az okleveleiket.

A középiskolások esetében kizárólag a jobb tanulmányi eredmény adta a rangsort. Összesen 21 jelentkezés érkezett és örömmel jelenthetem, hogy a díjazott 9+1 fő első féléves átlagai 4,57 felettiek voltak. A tanulmányi ösztöndíjat nyert diákok (a felsorolás egyben sorrend is):

a gimnazista jelentkezők közül: Tóth Lili, Bálint Benedek, Józsa Csaba, a szakiskolákban tanulók közül: Bezzeg Patrik (színötös bizonyítvánnyal) Horváth Dominika, Kovács Györgyi, Vitai Beáta, Varga Petra, Csiló Alexandra. Polgármesteri ösztöndíjban részesült: Varga István.

A középiskolások számára az okleveleket a 2018. március 13-án tartandó képviselő-testületi ülésen adják át.

csemo.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....