9.4 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Álmukban fosztotta ki áldozatait egy ceglédi munkanélküli

A Ceglédi Járási Ügyészség kifosztás és más bűncselekmények miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki éjszaka mászott be ceglédi házakba, és az ott alvó emberektől lopott. Mindegyik házba kétszer ment be.

A ceglédi férfinak nem volt munkahelye. Tavaly áprilisban az egyik éjszaka egy ceglédi ház utcára néző ablakán letépte a szúnyoghálót és bemászott a házba. A ház egyik szobájából, az ott alvó nő közvetlen közeléből, az éjjeli szekrény fiókjából mintegy 60 ezer forintot lopott el. A gyanúsított egy hónap múlva ugyanígy újra bement ebbe a házba, és onnan ismét készpénzt és ruhát lopott.

A férfi novemberig két másik házba is betört, mindegyik házba pár nap elteltével kétszer is bement. A házakból 60 és 70 ezer forintot, és órát lopott. Ugyanebben a hónapban egy ház hálószobájában, az ott alvó asszony mellett, az éjjeli szekrény fiókjában kutatott, órát, pénzt vett magához. A nő azonban felriadt és kiabálni kezdett, mire a gyanúsított elmenekült. Futás közben a ház udvarán elszórta mindazt, amit a szobából ellopott.

A Ceglédi Rendőrkapitányság a gyanúsított elfogását követő alig egy hónap alatt sikerrel fejezte be nyomozást. A Ceglédi Járási Ügyészség kifosztás bűntette, lopás bűntette és magánlaksértés bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a férfit. A Ceglédi Járásbíróság 4 év 6 hónap börtönre ítélte a vádlottat. A bíróság ítélete nem jogerős.

Forrás: 24.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....