11.5 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Ifjúsági fórum és szakmai nap Cegléden

Több mint száz diák vett részt az első Ifjúsági fórum és szakmai napon Cegléden. A Kossuth Művelődési Központ kamaratermében az őket érintő érdekes előadásokat és programokat hallhattak a fiatalok. Több szervezet, egyesület és az Emberi Erőforrások Minisztériumából is érkezett vendég a szakmai napra.

Takáts László, polgármester úgy fogalmazott: “Színvonalas és ingyenes tavaszi és nyári programokkal, nemzetközi fesztiválokkal, koncertekkel, sportolási és szabadidős lehetőségekkel, pályaválasztást, továbbtanulás segítő programokkal próbáljuk az ifjúsággal, Veletek tartani a lépést. Valamint próbáljuk a szabadidő értelmes és szórakoztató eltöltésének lehetőségét megteremteni.

Ebben van segítségünkre több szervezet mellett a mai eseményt szervező Új Nemzedék Központ is, amely 2016 decemberében nyitotta kapuit Cegléden. Akkor talán még a szakemberek sem gondolták, hogy mennyi sikeres program valósul meg itt nálunk. Hálásan köszönöm az együttműködést, mert egy újabb színtere nyílt a fiatalokkal való kapcsolattartásnak, egy újabb közösségi tér alakult ki, amelyet sikerült élettel megtölteni.Remélem, a mai napon sok hasznos információval gazdagodtok, nem csak a szórakozás, hanem például a továbbtanulás, a pályaválasztás, az önkéntesség, a segítségnyújtás terén is.”

Forrás: ctv.hu, Takáts László-Facebook

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...