3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Eltelt 60 év!

1959 június hónapban vett búcsút az akkori VIII.B osztály, a Mészáros Lőrinc Általános Fiúiskolától. Hihetetlen, de eltelt több mint egy fél évszázad! Ebből az alkalomból találkoztunk 2019. október 11-én az általános iskolában, hogy emlékezzünk a régmúlt időkre.
Igazgatónk-Simonyi István, osztályfőnökünk Zsengellér Géza és 18 osztálytársunk sajnos, már nem tudott velünk lenni. Az elért 10 osztálytársunkból egyéb okok miatt csak 6-an tudtak részt venni a találkozón. Az elhunytakról is megemlékeztünk az iskola által felállított emlékfalnál, ahol egy koszorút helyeztünk el és néma főhajtással adóztunk.
A 60 év alatt sajnos nem találkoztunk, így most különösen felemelő volt a találkozás. Nagyon sok emléket kaptunk iskolánktól, tanárainktól. Az életben a legkülönbözőbb pályákon álltuk meg a helyünket, az élet szétszórt bennünket mindenhová.
Néhány közös kép elkészítése után elmentünk a Rocco étterembe, ahol a finom étel elfogyasztása után, mindenki elmesélte az elmúlt 60 év eseményeit. Személy szerint nagyon köszönjük a megjelent osztálytársainknak, hogy eljöttek erre a találkozóra.
Darázs Károly és Szabó József szervezők

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...