8.2 C
Cegléd
2025. október 16. csütörtök
spot_img

Alkímia Szegeden

A ceglédi séfről Tóth Pálról cikkezik a Dining Guide. Ahogy arról korábban írtunk Tóth Pál a köveskáli Kővirág után a járvány alatt Alkímia a konyhában címmel szakácskönyvet írt, majd fél éve Szegeden az Alabárdos étteremben alkot.
„A Tisza-part kanyarulatában, az egyetemtől, a szegedi dómtól és a Széchenyi tértől pár perc sétára találjuk az éttermet, amit az idősebbek is biztosan ismernek: az Alabárdos jól ismert Szegeden. Némi útkeresés után az új tulajdonosok és Tóth Pál séf keze alatt sikerült megtalálni azt a hangot, amelyen képes megszólalni 2021-ben is a „jó öreg” Alabárdos. Az ódon falak a legmodernebb konyhát, kísérletező kedvű konyhát és kiváló borok sokaságát rejti. Érdemes belépni.” – számolt be a gasztro szaklap.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Tűzoltók mentették ki a bajba jutott papagájfiókát Cegléden

Madzagba gabalyodott arapapagáj-fiókát mentettek meg a ceglédi tűzoltók egy...

Kossuth gimi a 40. Spar maratonon

Október 11-12-én került megrendezésre a 40. SPAR Maratonfesztivál, melynek...

Bem iskolások Görögországban

A Bem iskola ötven tanulója és öt kísérő oktatója...

Halálos rollerbaleset

Súlyos közlekedési baleset történt Nagykőrös külterületén, ahol egy védőfelszerelés...

Önkéntesek tették rendbe a református öregtemetőt

A Cegléd-Felszegi Református Egyházközség szombat délelőtt tartotta az őszi...