Megreformálta étlaptervezési szempontjait az Eatrend Magyarország, akik többek között Cegléden is ellátják a gyermekétkeztetési feladatokat. Azon túl, hogy a hatályos EMMI rendelet előírásai szerint tervezik kínálatukat, és követik a változatossági mutatókat, májusban kísérleti jelleggel életre hívták az ’étlap határok nélkül’ kezdeményezést, mellyel a gyerekek gasztronómiai ismereteinek bővítése a céljuk.
A tanév utolsó teljes hónapjában hetente többször találnak a gyerekek az étlapon olyan ételt, mely valamely városról kapta a nevét. Ilyen a sonkával, gombával és szalonnával készített milánói makaróni, a franciák hagyományos karácsonyi előétele, a francia hagymaleves, melyet tejszínnel és vajjal dúsítva készítenek a főzőkonyhákon, a pirospaprikás rántással készített magyaros burgonyaleves, a zöldbabbal és tejfölös habarással főzött temesvári sertésragu, a frankfurtileves, melynek különlegessége a kelkáposzta és a virsli. De felvágottak terén is számos ’területre’ ellátogathatnak a gyerekek: a zala felvágott például őrölt fekete- és fehérborssal, enyhe fokhagymaízzel, míg az olasz felvágott a szerecsendió egyedülálló ízével várja a gyerkőcöket.
A cég dietetikai és marketing osztálya igyekszik a jövőben is a törvényi előírásokon túl valami egyediséget, fűszert csempészni a cégcsoport étlapjaiba, ezzel is biztosítva a mindig friss(ülő), változatos kínálatot.