3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Adományozott az Infineon

Az adventi időszak különösen megérinti az ember lelkét.  A szeretet ünnepének közeledtével már rég elkészítettük, megvásároltuk az ajándékot családtagjainknak, barátainknak. Ez az az időszak is, amikor még inkább odafigyelünk azokra, akiknek segítségre van szükségük, akiknek az év minden napján nélkülözniük kell, egészséget, szeretetet, anyagiakat.

Az utóbbi időben sokszor hallunk, a vállalatok társadalmi felelősségvállalásáról, ami egy rendkívül összetett fogalom. Jelent ez szociális érzékenységet, környezettudatosságot, etikus magatartást, esélyegyenlőséget.

Az Infineon Technologies Bipoláris Kft. vállalati kultúrájának része a rászorulókról való gondoskodás. Az évek során újabb és újabb elemekkel gazdagodott a vállalati és munkatársi adományozás. Jó érzés, hogy a kollégák magánemberként is csatlakoznak ezekhez a programokhoz és erőt, reményt adnak egy mosollyal, egy kedves szóval, egy tál étellel vagy épp gyermekek kívánságát teljesítve.

Az idei évben vállalati adományunkat a Tábitha Háznak ajánlottuk fel. A Tábitha Ház küldetése, hogy a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek hátralevő, szűkre mért idejének eltöltése méltó és szeretetteljes környezetben történjék. A Tábitha Házban a gyermekek szakszerű orvosi segítséget kapnak, miközben a szülők és rokonok folyamatosan a beteg mellett lehetnek, támogatva őket a betegség ellen vívott nehéz küzdelemben.

December 21-én ételadományt juttattunk el a ceglédi “Gondoskodás” Hajléktalanokat Ellátó Intézmény számára. Az intézmény valamennyi lakója számára egy ünnepi menüvel – vegyes halászlé, töltött káposzta, bejgli – tettük szebbé az adventi időszakot.

Munkatársaink magánemberként is csatlakoztak a jótékonykodáshoz, az idei évben 8 kisgyermek karácsonyi kívánságát váltották valóra. Még a ceglédi lakosok közül sem tudják sokan, hogy a Kishíd utcában 4 egy lakásotthon nyújt biztonságot 16 állami gondozott gyermeknek. Mi a kisebbeket látogattuk meg, barátságos környezetben 8 gyermek él együtt, 7-16 éves korig. A gyerekek nem adhatók örökbe, így ők a nevelőikkel együtt alkotnak egy kis családot. Az otthonban 24 éves korukig élhetnek, de számíthatnak az önálló életkezdésben is az őket felnevelő felnőttek támogatására. Az ajándékokat a kollégákkal együtt december 19-én adtuk át. A gyerekek nagyon vártak bennünket és ünnepi műsorral készültek. Megható volt látni a csillogó kis szemeket, így lehettünk részesei egy „karácsonyi csodának”.

(Sajtóközlemény)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...