12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Légy kreatív! Légy laza! Légy szabad!

 

 

Talán mondani sem kell, de mindenki erre vágyik. Csakhogy közben ott vannak a társadalmi szabályok, az elvárások, a kötelezettségek, a kötöttségek, amik egytől-egyik gúzsba kötnek minket.

 

Ettől persze meg kell próbálni tágítani a határainkat, és olyan életet élni, ahol mindennél jobban ki tudjuk élni a kreativitásunkat, jelenjen is meg az élet bármely szegmenségben, ahol a lehető legszabadabbak és leglazábbak lehetünk, hogy minél kevesebb görcsöléssel és frusztrációval tudjuk élni és egyben élvezni az életünket. Mai cikkünkben életünk egyik fontos színterét vesszük górcső alá.

 

Minden otthon kezdődik!

 

Sőt, minden a fallal kezdődik, így a Wallmaxx Tapéta Webáruház Boho Love tapétái közül a lehető legnagyobb körültekintéssel kell kiválasztanod majd azokat a darabokat, amelyekkel otthonod falait felöltözteted majd.

 

Mert bármennyire is túlzásnak tűnik, az otthonod falai nagyban meg fogják határozni a hangulatodat, azt, hogy hogyan érzed magad nem csupán akkor, amikor hazatérsz, hanem úgy nagy általánosságban a bőrödben is!

 

Éppen ezért, ha van számodra fontos lakberendezési stílus, akkor mindenképpen érdemes azt követni, hiszen akkor nagy valószínűséggel kellemes és komfortos hangulatot és miliőt tudsz majd teremteni a saját birodalmadban. 

 

Ha a fentebb említett laza, kreatív és fesztelen atmoszférára vágysz, hogy segítsen neked is ellazulni, akkor a bohém stílus lesz a te utad!

 

Legyen az otthonod bohém!

 

De mi is jellemzi a bohém otthont? Mutatjuk is!

 

A bohém otthon:

 

  • megzabolázhatatlan, és kedvére játszik a színekkel.
  • nem igazodik semmilyen szabályhoz, elutasít minden kötöttséget, ezáltal bátran rúgja fel a konvenciókat.
  • szívesen lát mintás textileket és tapétákat, minél mozgalmasabb, izgalmasabb a tér, annál jobb lesz.
  • alapvetően a természetes anyagokat részesíti előnyben, itt nem lesz jó helyen egyetlen műanyag szék sem!
  • elbír minden díszt és virágmintát, a csíkokat hagyd meg bátran a szabálykövetőknek!

 

Természetesen mindehhez mindenféle tapétát megtalálsz a Wallmaxx Tapéta Webáruház bohém tapétái között, így biztosan megleled majd a számodra ideális darabokat!

 

A gyerekeknek sem kell kimaradni belőle!

 

Ha lakberendezésről esik szó, a gyerekszoba mindig valahogy kimarad, és megmarad a lányos/fiús vonalon. Ezzel szemben a bohém stílus éppen úgy helyet kaphat gyermeked szobájában is, mint a nappaliban, a hálóban vagy a dolgozószobában. 

 

A bohém hatást öntapadós bordűrökkel is elérheted, de természetesen gondosan össze kell válogatni, hogy valóban élvezhető káoszt teremts, mert vékony a határmezsgye a szabálytalan bohém és az ízléstelenség között. Éppen ezért nagyon gondosnak és figyelmesnek kell lenned, hogy nehogy beleess ebbe a hibába.

 

Szerencsére a fent említett webáruház hatalmas választéka nagy mozgásteret tesz lehetővé, így biztosan megtalálod majd a tökéletes tapétákat és bordűröket!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....