10.9 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Van, amiből egy sosem elég!

 

 

Minden az elsővel kezdődött. Kiszemelted, kerülgetted napokig, hetekig, hónapokig is akár, mire össze merted szedni a bátorságodat, hogy megrendeld a webshopból. Aztán amikor megérkezett a diszkrét csomag, alig vártad, hogy egyedül maradj, és nyugodtan ki tudd próbálni. A kezdeti idegenkedés hamar alábbhagyott, amikor megérezted, hogy ez neked igenis jó. Sőt, mit jó? Fantasztikus.

 

Onnantól kezdve különleges kapcsolat alakult ki köztetek: közted és a vibrátorod között. Meglehet, hogy te is azok közé tartoztál, akik eleinte még a párjuknak sem vallották be, hogy milyen pajkos eszközt vetnek be, de idővel azért mindenki színt vall, és ott egy teljesen más dimenzió nyílik meg számotokra. 

 

Te hol tartasz most?

 

Ha még csak a kezdeti fázisban vagy, és éppen most ismerkedsz az első vibrátoroddal, akkor tudd, hogy rád is az az út vár, mint mindenki másra! Egy nem lesz elég belőle, és máris azon kapod magad, hogy a Szexaruhaz.hu Szexshop vibrátor készleteit pásztázod, hogy megtaláld azt, amelyik a legideálisabb lehet a számodra.

 

A vibrátoroknak ugyanis olyan széles választéka létezik, hogy vétek lenne nem kipróbálni többet, hogy aztán mindig a hangulatodnak megfelelően tudj választani. A többféle méret, kialakítás és funkció akár egy csomagon belül is hatalmas eltéréseket tud okozni élmény terén, így akár már egy kétrészes szett is változatos élményt nyújt majd, nem beszélve a kilenc vagy akár tizenkét darabból álló készletekről.

 

És ezzel elérkezik az a pont is, amikor nem szabad tovább elhallgatni a párod elől, hogy milyen huncutságokban vagy.

 

A lehetőségek tárháza végtelen!

 

Egyedül is természetesen igencsak izgalmas és egyben izgató a különféle vibrátorok használata, de párban még sokkal több lehetőség rejlik. Mindenféle pajzán leírás nélkül inkább arra biztatunk, hogy képzeld el, milyen csodákat tud véghez vinni egy nyelv-kéz-pénisz-vibrátor kombó. Aligha van onnan hova tovább fokozni az élvezeteket.

 

Így ha úgy érzed, rátok férne egy kis újítás, hát ezzel garantált sikert érsz el. Mivel a párod férfiasságát sokszorozni nem tudod, hisz az egyedi és megismételhetetlen, segítségül hívhatod a különféle vibrátorokból álló készleteket.

 

Csak semmi prüdéria!

 

Nyugalom, egy párkapcsolatban sincs helye a szemérmességnek, bátran állj elő, és avasd be a titkodba a partneredet. Hidd el, jó idő ide, szabadtéri programok egész serege oda, ha megmutatod neki, hogy mid van, szinte biztosan nem fogjátok tudni elhagyni a lakást egy egész hétvégén át!

 

A jó hír, hogy minden ilyen élmény tovább mélyíti a kapcsolatotokat, így sokkal bátrabban és nyíltabban fogtok tudni beszélni minden hasonlóan pikáns témáról is. Sőt, akár együtt szét is nézhettek a Szexaruhaz.hu Szexshop teljes kínálatában, hogy kiválasszátok a következő pajzán játékszereteket! Valld be, hogy gondolatban már meg is van, hogy melyik menüpontra szeretnél leginkább kattintani!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...