Tóth Pál ceglédi származású és itt élő séfről cikkezett az Index gasztrorovata, a Degusztátor. Vajda Pierre gasztroesztéta új helyén egy dunai hajóétteremben látogatta meg a különleges kreációival, újító látásmódjával ismertté vált fiatal séfet és kóstolta végig – nagy megelégedésére – a menüsort.
„Tóth Pál még nem is olyan régen a szegedi Alabárdos konyháját vezette, és munkásságával Michelin-ajánlást szerzett az étteremnek. Most egy dunai „hajómágnáshoz” szegődött, aki több hajót is üzemeltet a Dunán. (…) A fiatalember szemlátomást a saját útját járja, még akkor is, ha némelykor Timothy Leary elhalványuló nyomaiba szegődve vizionál formákat, állagokat. Ám ízben egyszer sem tévedett, addig húzza, tekeri, amíg ki nem facsarja a maximumot. Lehet, hogy néha koppan, de az csak neki fáj. Mi, akik vele tartunk, védve vagyunk. Majd rátalál az önálló, másoktól határozottan eltérő ösvényre. Minden esélye meg van rá, és oda már a bátortalanabbak is követhetik.” – fogalmazott az ételkritikus.