21.3 C
Cegléd
2024. szeptember 8. vasárnap
spot_img

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

 

Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére kihangsúlyozni, hiszen tisztában vannak a fontosságával. A vendégeknek mindig tökéletes élményben kell részesülniük, ezért minden apró részletre figyelni kell.

 

Az asztalkultúra és szalvéták kapcsolata

 

Az asztalkultúra szerves része a terítés, az ahhoz használt eszközök, kiegészítők, kellékek. A különféle színű, méretű, mintájú Flornál is kapható Tork szalvéták széles választékban elérhetőek, így képesek tökéletesen kielégíteni a legkülönfélébb igényeket.

 

A hagyományos szalvéták mellett egyre több olyan éttermi szalvéta létezik, ami még nagyobb elégedettséggel tölti el a vendégeket. Akár egy kellemes ebédről vagy egy romantikus estéről van szó, a szalvéták amellett, hogy az élmény fontos részei, még az ételekkel kapcsolatos ízérzetre is hatást gyakorolnak.

 

Az ételek a megfelelő színekkel párosítva nyomban életre kelnek. Nagyon sok múlik a részleteken, az elégedettség garanciája az a pozitív élmény, amit étkezés közben át lehet élni. Ez lesz az, ami miatt a vendégek mindenképpen vissza akarnak térni. A Tork éttermi szalvéták segíthetnek az éttermi élmények átélésében.

 

Ahány étel, annyiféle szalvéta?

 

Ha nem is annyiféle, de azért vannak különbségek abban, hogy melyik ételhez, melyik típusú szalvétát célszerű választani. Például a Tork Lunch szalvétái főként a könnyű ételekhez illenek. A csontszín mellett több árnyalatban is kaphatók, így illeszkedni tudnak bármelyik étterem meglévő színvilágához. Előnyük, hogy egyszerre strapabírók és költséghatékonyak. Kiváló brandépítő eszközzé is válhatnak az egyedi emblémázás lehetősége által. A szalvétahasználók mintegy 75 százaléka elolvassa a szalvétára nyomtatott információt.

 

A Tork LinStyle szalvéták azon éttermek számára ajánlottak, ahol teljes körű kiszolgálást nyújtanak. Minőségi légkört teremtenek, hiszen a megszólalásig hasonlítanak a valódi textilre, jól érezhetően puhábbak és tömörebbek a klasszikus papírszalvétáknál, és nagyobb a nedvszívó képességük is. Többféle színben kaphatóak, bennük a textilszalvéták eleganciája rejtőzik, ezzel is emelve vendégek kényelemérzetét.

 

A Tork Soft Dinner 3 rétegű, nagy méretű, kiemelkedően puha tissue szalvéták, amelyek tökéletesen beilleszthetőek az adott étterem enteriőrjébe.

 

Az adagolós szalvéták világa

 

Az adagolós szalvéták főként a nagy forgalmú helyekre, menzákra és gyorséttermekbe ideálisak. Az ilyen helyeken ugyanis fokozottan lényeges a higiéniai színvonal magasan tartása, miközben szempont a gyors utántöltés, költséghatékonyság.

 

A szalvétaadagoló rendszerekkel a hagyományos termékekhez képest minimum 25%-kal csökkenthetővé válik a szalvétahasználat. Természetesen itt is fontos a minőség és a gazdaságosság. Az adagolók biztosítják a szalvéták folyamatos elérhetőségét, miközben a szalvéták fogyását is kontrollálják.

 

Az étkezés élmény – nemcsak az ételek íze miatt, hanem a körülmények miatt is, amit Önnek kell feledhetetlenné tenni!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Báger Barbara világbajnokságon szerzett sikere

Jordánia fővárosában Ammánban rendezték az U17-es korosztály világbajnokságát augusztus...

Plakátkiállítás Cegléden

Hazánk EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából az Európai Bizottság Magyarországi...

Életmentés Abonyban

Abonyi rendőröknek köszönheti az életét az a 73 éves...

Gimnázium átadó

Augusztus 30-án került sor a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium...

5 dolog, amiben a bordás kanna verhetetlen 

  Amikor folyamatosan anyagok tárolásának és szállításának nehézségeivel nézünk szembe,...