21.3 C
Cegléd
2024. szeptember 8. vasárnap
spot_img

Neked mennyire naprakészek az ismereteid?

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet nekik újat mutatni a szexualitás terén, hiszen mindent tudnak, minden lényegeset és szimpatikusat kipróbáltak már. Számukra már minden típusú szex el van téve a megfelelő skatulyába, és onnan kimozdítani bármit is csaknem lehetetlen.

 

Pedig néha érdemes felülvizsgálni úgy a szokásainkat, mint a hiedelmeinket, mert nincsen kőbe vésve semmi. Különösen az nem, aminek az ellenkezőjéről a tudomány emberei próbálnak meggyőzni minket.

 

A legtöbb tévhit talán az önkielégítést lengi körül, így mai írásunkban ezt próbáljuk meg minél jobban tisztázni.

 

Nem bűn!

 

Jóllehet a vallás, a társadalom, a család mind-mind azt igyekezett évtizedeken, évszázadokon át belénk sulykolni, hogy a maszturbálás bűn, hogy rosszat tesz és káros, a tudomány mai állása szerint ezek közül az állítások közül egy sem állja meg a helyét. Így aztán az Erotikashow.hu szexuális játékszereinek széles kínálatából nyugodtan válogathatunk, hogy aztán akár egyedül, akár a partnerünkkel karöltve örömet szerezzünk magunknak, no meg persze egymásnak.

 

Így aztán bátran ki tudjuk jelenteni, hogy egy percig nem kell, hogy rosszul érezzük magunkat azért, mert akár magányos óráinkban, akár a párunk társaságában magunkhoz nyúlunk. Nincs olyan, hogy bűnös élvezet, amikor a saját társaságunkat élvezzük, saját magunkat kényeztetjük.

 

Sőt, attól sem kell tartani, hogy “rákapunk”, ahogy a régi hiedelmek tartják, hiszen elsődlegesen mindenkinek az a célja, hogy társaságában jusson el az orgazmusig. Természetesen akadnak olyan élethelyzetek, amikor ez kivitelezhetetlen, de azért az esetek döntő többségében a klasszikus, páros szexnek meglehetősen nagy realitása van.

 

És nem csak élvezet!

 

Persze sokan úgy vélik, hogy pusztán az orgazmusról, a szexuális gyönyörről szól a maszturbálás. Nos, ennél nagyobbat aligha tévedhetnének azok, akik erről vannak meggyőződve.

 

Ugyanis a rendszeres önkielégítés elsődleges velejárója az, hogy nagyon gyorsan letisztul előttünk a kép azt illetően, hogy mi az, ami jólesik nekünk, és mi az, ami kevésbé hoz lázba.

 

Ha ezzel tisztában vagyunk, akkor sokkal flottabbul fog zajlani a szexuális életünk, színesebb és élvezetesebb lesz, és egyben harmonikusabb is.

 

Ne feledkezz meg a jótékony élettani hatásokról sem!

 

Persze vétek volna azt hinni, hogy csupán a szexről és a kielégülésről szól minden. A rendszeres orgazmusnak, akár maszturbálás útján elérve is, számtalan jótékony élettani hatása van.

 

Azok, akik rendszeresen végeznek önkielégítést, sokkal kevesebbet stresszelnek, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, illetve a fizikai jóllétük is sokkal inkább biztosított, mivel kisebb lesz az esélye a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának is többek között.

 

A fentiekből látszik, hogy bizony megéri maszturbálni, ezért azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy tegye félre a tévhiteket, a régen dugába dőlt hiedelmeket, és koncentráljon inkább arra, ami mind testileg, mind pedig lelkileg jót tesz!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Báger Barbara világbajnokságon szerzett sikere

Jordánia fővárosában Ammánban rendezték az U17-es korosztály világbajnokságát augusztus...

Plakátkiállítás Cegléden

Hazánk EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából az Európai Bizottság Magyarországi...

Életmentés Abonyban

Abonyi rendőröknek köszönheti az életét az a 73 éves...

Gimnázium átadó

Augusztus 30-án került sor a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium...

5 dolog, amiben a bordás kanna verhetetlen 

  Amikor folyamatosan anyagok tárolásának és szállításának nehézségeivel nézünk szembe,...