13.3 C
Cegléd
2024. szeptember 16. hétfő
spot_img

Egy tárgyi ajándék is lehet különleges, ha odafigyelünk a kiválasztására 

 

 

Számtalan lehetőség, ünnep adott, amikor tárgyi ajándékokat is vásárolhatunk családtagjainknak, barátainknak vagy közeli ismerőseinknek. Évente nagyon sok alkalom kínálkozik arra, hogy boldoggá tegyük szeretteinket. Ennek érdekében fontos, hogy olyan ajándékot vásároljunk, ami tényleg örömmel fogja eltölteni a megajándékozottat. 

 

Ma már rengeteg szuper ötlet közül választhatunk

 

A tárgyi ajándékok tárháza végtelen, hiszen a boltok polcain és a neten is nagyon sok terméket találhatunk. Azonban kevés az igazán szuper ajándék, hiszen általában ugyanazokat az opciókat találjuk meg mindenhol. Ellenben a Meglepkék.hu tárgyi ajándékai között tényleg különleges ötleteket találhatunk, melyeket nem látni máshol.

 

Mi számít különleges ajándéknak? 

 

Egyedi meglepetésnek számít például egy olyan újság, ami az ünnepelt születésének napján megjelent magazinokból vagy napilapokból lesz összeállítva. Sokan nagyon szívesen emlékeznek vissza a régi időkre. Az egyedi és névre szóló ajándékok mindig különlegesebbek, mintha bemennénk egy hipermarketbe, és leemelnénk a polcról egy semmitmondó pöttyös bögrét.

 

Vegyük figyelembe az ünnepelt vágyait és álmait is

 

Mindig úgy válogassunk, hogy az tényleg megfeleljen az ünnepelt igényeinek is. Senki sem szeretne olyan meglepetést adni, ami végül nem örömkönnyekkel végződik. Családtagok esetében talán könnyebb a választás, hiszen jól ismerjük szeretteinket. Lepjük meg őket egy személyre szabott és egyedi verssel, ami csak nekik szól. A barátok ajándékozása néha kicsit nehezebb, de itt a vicces ajándékok is szóba jöhetnek. Ki ne örülne egy Oscar szobornak vagy egy sebességkorlátozó táblának? 

 

Hozunk pár tippet a névre szóló, egyedi ajándékok kapcsán

 

Egy prémiumminőségű portré többféle méretben is megrendelhető. Megfelelő képek alapján akár 1 hét alatt is elkészíthető ez a különleges meglepetés. Születésnapra, évfordulóra, de még keresztelőre is odaadhatjuk, hiszen biztosan nagy meglepetést fog okozni. Ebben az esetben nincsen más teendőnk, mint elküldeni a fényképet, majd várni a vázlatra. Jóváhagyásunk után készítik csak el a végleges rajzot.

 

Egyedi falfestés

 

Egy otthonban mindig gondot okoz a felújítás, hiszen sokan vágynak valamilyen kreatív dologra. Mi meglephetjük vele az ünnepeltet, hiszen egyedi falfestést is rendelhetünk. Gyerekeknek és felnőtteknek is tökéletes ajándék lehet, ha egy szobát díszítünk fel valamilyen különleges festménnyel.

 

Készítsünk egy saját dalt

 

Ma már egyre divatosabb a netdal ajándékozása. Ehhez válasszunk egy olyan dalt, ami az ünnepelt kedvence. Ezt követően töltsünk ki egy űrlapot és mondjuk fel a köszöntőnk szövegét. A dalt hozzáértők szerkesztik meg, amelyet különféle zenei elemekkel is ki tudunk majd egészíteni. Ez a meglepetés egy esküvőn is megállja a helyét, hiszen erre biztosan nem fog számítani az ifjú pár. 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Megnősült Ungi

A hétvégén megnősült Ungvári Miklós olimpikon, Cegléd büszkesége, akinek...

Ivóvízhálózat karbantartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az ivóvízhálózat szokásos őszi karbantartása keretében 2024....

A 10 legnépszerűbb online tevékenység Magyarországon

Az emberek többségének szüksége van egy kis lazításra, főleg...

Taco Puerto: Az ízek új otthona

A vendéglátás világa sokszor születik meg a szenvedélyből és...

Retró életérzés a Léna bisztróban

A Léna bisztró idén nyáron júniusban nyitotta meg kapuit...