13.3 C
Cegléd
2024. szeptember 16. hétfő
spot_img

Válassz időtálló, fahatású alumínium kerítést!

 

 

Sokan rajonganak a klasszikus fakerítésekért, hiszen rendkívül tetszetősek, sokféleképpen variálhatók, valamennyi stílushoz illenek, azonban nagy hátrányuk, hogy a hosszú élettartamért cserébe sok és rendszeres karbantartást igényelnek.

 

Ha szeretnél mentesülni a macerás és költséges kerítéskarbantartás feladata alól, fontold meg a korszerű, gondozásmentes anyagok használatát! És még a fakerítések szépségéről, természetes rajzolatáról sem kell lemondanod, hiszen a Kerítés Profil kínálatában kapható alumínium fa mintázatú kerítés ilyen szempontból is tökéletes választás. Hogy milyen előnyei vannak még, arról cikkünkből mindent megtudhatsz!

 

Ha nincs időd a karbantartásra

 

Rohanó világunkban kevesen érnek rá az időigényes kerítésfestés elvégzésére, nem beszélve a költségeiről, amelyek 10-20 év időtartammal számolva magasak lehetnek. Szerencsére ma már választhatsz kényelmesebb megoldást, a gondozásmentes anyagok tökéletesen megfelelnek a ma embere igényeinek. Kerítés-alapanyagként a tartós és korrózióálló alumínium lehet nagyszerű megoldás, amely más kedvező tulajdonságokkal is rendelkezik.

 

A kerítések ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, az ártalmas UV-sugárzásnak, a csapadéknak, a fagynak, a szélnek. A hagyományos fa- és fémkerítélések rendszeres karbantartás hiányában kifakulhatnak, vetemedhetnek, a fa változatok rothadásnak, korhadásnak indulhatnak, a fémek korrodálhatnak. Ezáltal néhány éven belül elveszíthetik eredeti szépségüket, és ahelyett, hogy díszítenék a környezetet, lehangoló látványt nyújthatnak. Ráadásul a gondozásuk idő-, munka- és költségigényes.

 

Szavazz a korszerű anyagokra!

 

A magántulajdont védő és a határokat kijelölő kerítések egyfajta státusszimbólumot is képviselnek, de a rendezett környezet is igényli az ízléses, a környezet stílusához illő és jó állapotú építményeket. A gondozásmentes alumínium nagyszerű kerítés-alapanyag, kiváló alternatívája a klasszikus fa- és fémelemeknek. Esztétikájának és állagának fenntartásához ugyanis csak minimális karbantartást igényel.

 

Ennek is köszönhető, hogy bár kezdeti beruházási költsége magasabb, mint a hagyományos kerítéseké, hosszú távon, az élettartamra vetítve akár még kedvezőbb is lehet. Érdemes tehát ezzel is kalkulálni, amikor az ideális kerítés-alapanyagot keressük.

 

Amiatt se aggódj, ha az alumíniumot választod, hogy unalmas egyenkerítésed lesz, ugyanis többféle színben és akár famintázattal is elérhetők, többféleképpen rakhatók. A léceket elrendezheted vízszintesen vagy függőlegesen, a betekintést és a kilátást engedő hézagokkal, vagy a magánélet védelmében zártan.

 

Tartós fahatású alumíniumkerítések

 

A Kerítés Profil famintázatú alukerítései a fakerítések szépségét és az alumínium tartósságát ötvözik, így ajánlhatók mindenkinek, aki ezeket a tulajdonságokat keresi bennük. Ha szeretnél fakerítést, de nem szeretnéd rendszeresen karbantartani, válaszd az alak-, méret- és színtartó alumínium famintázatú kerítéselemeket!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Megnősült Ungi

A hétvégén megnősült Ungvári Miklós olimpikon, Cegléd büszkesége, akinek...

Ivóvízhálózat karbantartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az ivóvízhálózat szokásos őszi karbantartása keretében 2024....

A 10 legnépszerűbb online tevékenység Magyarországon

Az emberek többségének szüksége van egy kis lazításra, főleg...

Taco Puerto: Az ízek új otthona

A vendéglátás világa sokszor születik meg a szenvedélyből és...

Retró életérzés a Léna bisztróban

A Léna bisztró idén nyáron júniusban nyitotta meg kapuit...